Christy Turlington Burns loopt marathon met Apple Watch

Rutger Otto
29 april 2015, 9:25
2 min leestijd
Christy Turlington Burns loopt marathon met Apple Watch

Het model beschrijft hoe het was om de marathon van Londen met een Apple Watch om te lopen op haar laatste Apple-blog.

Marathon met Apple Watch

marathon met apple watchAcht weken geleden begon Christy Turlington Burns met haar Apple-blog, nadat ze door Tim Cook was voorgesteld tijdens de Apple Watch presentatie. Afgelopen weekend liep ze de marathon met de Watch rond haar pols en in haar laatste blog beschrijft ze hoe dat ging.

“Vanmorgen werd ik wakker in Londen en ik voelde pijn maar voldaan”, schrijft Burns. “Dit was mijn vierde marathon en ik heb ’n toptijd gelopen!” Voordat ze over de marathon schrijft, heeft de sporter het eerst over haar reis en dat de Apple Watch haar hielp met navigeren. “Ik hoefde het alleen aan Siri te vragen.”

Beste Workout ooit

Burns wilde de marathon onder de vier uur lopen en heeft daarvoor de afgelopen weken getraind. Uiteindelijk liep ze de 42 kilometer in een tijd van 3:46:45, maar liefst 17 minuten sneller dan haar laatste persoonlijk record. Volgens de Watch verbrandde ze 1717 caloriëen tijdens het lopen, wat Burns omschrijft als ‘de beste Workout samenvatting ooit’. Op het blog bedankt ze de Apple Watch:

“Ik ben heel trots dat ik de marathon onder de vier uur heb gelopen. Ik haalde niet alleen mijn doel, maar ik deed het ook beter dan ik had gedacht. Nu het evenement voorbij is, ga ik de lat voor mezelf weer wat hoger leggen. Want mijn ervaring is dat je gezondheid en fitness verbetert door kleine doelen te stellen en daar langzaamaan naartoe te werken. De Apple Watch is daar de perfecte tool voor.”

Video en interview

Apple feliciteert Christy Turlington Burns met haar overwinning in onderstaand filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Vls9joswKGU

Op de website van Apple zijn alle verslagen van Burns overigens terug te lezen. Wil je een diepgaand interview luisteren over de training van Burns met de Apple Watch, dan kun je de gratis podcast op iTunes luisteren met Apples Jay Blahnik.

Bron: Apple
Categorie: Devices
Spotlights: Apple, Siri
Device: Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's