Placeholder
Redactie

iphonespringboard.jpgMet de komst van de App Store op firmware 2.0, en straks misschien zelfs nog Installer en Cydia, kun je erg veel pagina’s vol met applicaties krijgen.
Om hier doorheen te bladeren, kun je natuurlijk je vinger naar links of rechts over het scherm schuiven om naar de pagina ernaast te gaan. Onderin beeld, nog boven de dock, zie je een aantal grijze stippen, met één witte, die je huidige pagina aangeeft. Vanaf nu is het ook mogelijk om op deze stippen te drukken, om naar de desbetreffende pagina te gaan.

Niet alleen is dit makkelijker voor als je bijvoorbeeld 5 pagina’s naar rechts moet, het is ook makkelijker tijdens het ordenen van iconen. Wanneer je bijvoorbeeld een pagina naar rechts wilt, om daar een icoon van plek te veranderen, kun je tijdens het schuiven peronluk een icoon verschuiven, wat helemaal niet de bedoeling was.
Ook kun je links of rechts van de stippen drukken om alsnog één pagina naar links of naar rechts te gaan, zonder dat je je vinger over het scherm hoeft te schuiven.