Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Magic Keyboard voor iPad Pro: dit zijn de nieuwe functies

Maurice Snijders
8 mei 2024, 13:15
2 min leestijd
Magic Keyboard voor iPad Pro: dit zijn de nieuwe functies

Apple heeft samen met de iPad Pro 2024 ook een nieuw Magic Keyboard geïntroduceerd tijdens het ‘Let Loose’-event. Dit zijn de nieuwe functies!

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe functies Magic Keyboard voor iPad Pro

Het vernieuwde toetsenbord heeft om te beginnen een groter trackpad. Een van de grootste ergernissen van de vorige versie heeft Apple bij dezen dus uit de wereld geholpen.

Verder is het design van het nieuwe Magic Keyboard ook een beetje aangepast. De nieuwe iPad Pro lijkt door het vernieuwde ontwerp van het toetsenbord nog meer op een laptop wanneer het is aangesloten. De iPad Pro in combinatie met het Magic Keyboard is dus ideaal voor iedereen die graag een laptop met een touchscreen wil.

magic keyboard ipad pro

Handige nieuwe functies

Typ je veel op je iPad, dan is het Magic Keyboard voor iPad Pro met trackpad wat je nodig hebt. De nieuwe versie is slank en handzaam, en voorzien van een aluminium polssteun. Eindelijk zit er ook een rij met functietoetsen op. Zo heb je direct toegang tot 14 sneltoetsen om bijvoorbeeld gemakkelijk de helderheid van het scherm en het volume aan te passen. Er zit ook een usb-c-poort in, die je kunt gebruiken om je iPad mee op te laden.

De grotere trackpad met voelbare feedback van het Magic Keyboard helpt om preciezer te werken en om je iPad Pro te bedienen met intuïtieve Multi-Touch-bewegingen. De toetsen zijn voorzien van achtergrondverlichting en je kunt de perfecte kijkhoek traploos instellen. De stevige cover beschermt bovendien de voor- en achterkant van je je iPad Pro, zodat je die ook gemakkelijk overal mee naartoe neemt.

magic keyboard

Het nieuwe 11‑inch Magic Keyboard voor iPad Pro (compatibel met de iPad Pro 2024 van 11 inch) is verkrijgbaar voor 349 euro. Het nieuwe 13‑inch Magic Keyboard (compatibel met de iPad Pro 2024 van 13 inch) is verkrijgbaar voor 399 euro

Wil je op de hoogte blijven van het laatste ontwikkelingen omtrent de iPad Pro 2024? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bronnen afbeeldingen: apple, apple, apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro 2024
Apple iPad Pro 2024

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu