Downloaden: macOS Sierra 10.12.3 verbetert accuduur, fixt MacBook Pro-bugs

Lars Paijmans
24 januari 2017, 9:29
1 min leestijd
Downloaden: macOS Sierra 10.12.3 verbetert accuduur, fixt MacBook Pro-bugs

Apple heeft een belangrijke update uitgebracht voor de MacBook Pro en iMac. Vooral eigenaren van de nieuwe MacBook Pro doen er goed aan macOS Sierra 10.12.3 zo snel mogelijk te installeren. Dit voegt de update toe.

Lees verder na de advertentie.

macOS Sierra 10.12.3 nu beschikbaar

Samen met iOS 10.2.1 bracht Apple gisteravond macOS Sierra 10.12.3 uit. Een tussentijdse update, die nauwelijks nieuwe functies introduceert. Wel zit de nieuwe versie vol met bugfixes en prestatieverbeteringen. Geen overbodige luxe, vooral voor de 2016 MacBook Pro.

macOS Sierra 10.12.3

Apple lost met de update namelijk de bug op die ervoor zorgde dat Safari de accu van de Pro in hoog tempo leeg trok. Deze bug werd ontdekt tijdens een MacBook Pro test van Consumer Reports, waarna Apple op onderzoek uitging om de oorzaak ervan te achterhalen.
Naast het verbeteren van de accuduur zorgt 10.12.3 er ook voor dat er verschillende problemen met Adobe Premiere Pro zijn opgelost. De 15-inch MacBook Pro zou na de installatie ook geen last meer moeten hebben van gekke grafische bugs die het scherm laten flitsen.

Na het installeren van de update laat je MacBook ook weten of de helderheid van je scherm veel invloed heeft op je accuduur. Staat je scherm te fel, dan verschijnt er een nieuw icoontje als je op de accu klikt in de menubalk. Handig voor de momenten dat je spaarzaam met je accuduur om moet gaan en je dus beter de helderheid een tandje lager kunt zetten.

macOS sierra 10.12.3

macOS Sierra 10.12.3 downloaden

Tot slot repareert Apple een aantal PDF-gerelateerde bugs, die onder meer opdoken bij het openen van PDF-bestanden die met encryptie beveiligd waren. De update naar macOS Sierra 10.12.3 is vanaf nu beschikbaar en neemt iets meer dan 1 gigabyte in beslag. Je kunt de update downloaden via de Mac App Store.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: Apple
Thema: macOS Sierra
Devices: iMac, MacBook Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iMac
Apple iMac

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen