Downloaden: de nieuwe iOS 11- en macOS High Sierra-wallpaper
Lars Paijmans

De definitieve versies van iOS 11 en macOS High Sierra laten nog even op zich wachten. Je kunt al wel aan de slag met wallpapers van beide updates.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download hier de High Sierra en iOS 11 wallpaper

Het is bijna een soort traditie: zodra Apple een update aankondigt, kijken mensen enthousiast uit naar de bijbehorende nieuwe achtergronden. Dat was afgelopen maandag niet anders. Zowel macOS High Sierra als iOS 11 introduceren nieuwe wallpapers die in eerste bètaversie beschikbaar zijn.

Vooralsnog moeten we het doen met één wallpaper voor iOS en eentje voor macOS. Apple kennende komt hier naarmate de definitieve release dichterbij komt, nog verandering in. In de regel heb je met een grote update altijd meerdere nieuwe Apple-achtergronden om uit te kiezen.

Door op de onderstaande afbeelding te tikken, kun je grote versie van de macOS High Sierra en iOS 11-wallpaper openen. Sla deze vervolgens op en je kunt hem instellen als achtergrond zoals je dat bij iedere andere foto doet.

iOS 11 wallpaper

macOS high sierra wallpaper

Dit najaar voor iedereen beschikbaar

De nieuwe versies van iOS en macOS zijn sinds maandag beschikbaar als bèta voor ontwikkelaars. Eind juni komt deze testversie ook voor publieke testers uit, waarna Apple in de loop van september de definitieve updates voor iedereen lanceert.

Benieuwd naar wat er allemaal nieuw is in iOS 11? Onderstaande artikelen helpen je een handje:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.