Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

‘WWDC 2023: nieuwe MacBooks (maar deze update krijgen ze niet)’

Piet-Jan Lentjes
17 april 2023, 15:22
2 min leestijd
‘WWDC 2023: nieuwe MacBooks (maar deze update krijgen ze niet)’

Apple komt tijdens WWDC 2023 met een aantal nieuwe MacBooks. Helaas krijgen ze een van de langverwachte upgrades juist niet.

Lees verder na de advertentie.

WWDC 2023: nieuwe MacBooks krijgen deze upgrade niet

Mark Gurman zegt in zijn meest recente nieuwsbrief dat Apple tijdens de WWDC 2023 een aantal nieuwe MacBooks gaat introduceren. Deze MacBooks bestaan uit een grotere MacBook Air (van 15 inch), een verbeterde 13-inch MacBook Air en een nieuwe 13-inch MacBook Pro.

MacBook Air 2023 M3

Geen M3-chip voor nieuwe MacBooks

Na het goede nieuws kwam de doorgaans betrouwbare Apple-kenner met minder leuks. Volgens hem krijgen deze nieuwe MacBooks waarschijnlijk geen nieuwe M3-chip. In plaats daarvan blijven ze steken op de M2-chips. Welke variant dat precies gaat worden is jammer genoeg nog niet bekend.

Meer onthullingen tijdens WWDC 2023

Dit jaar zal de conferentie plaatsvinden van 5 tot en met 9 juni. Tijdens deze dagen komen er updates voor je Mac, iPadApple TV en iPhone. Verder kun je de volgende updates verwachten: watchOS 10, iPadOS 17, tvOS 17 en macOS 14.

De nieuwe Macbooks worden volgens Mark Gurman niet de belangrijkste update tijdens WWDC 2023, maar die eer geeft hij aan watchOS 10. Hij zei dat de volgende versie van het besturingssysteem voor de Apple Watch ‘meer verbeteringen’ en een ‘nieuwe interface’ gaat krijgen. Jammer genoeg gaf de doorgaans betrouwbare Apple-kenner verder geen informatie.

Apple Watch Series 8 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 399,95

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 488,99

Bekijk beste prijs

Een andere belangrijke onthulling die we tijdens WWDC 2023 gaan krijgen is iOS 17. Apple heeft nog niets laten weten wat er allemaal in de volgende update voor je iPhone gaat komen. Toch zijn er verschillende geruchten die een tipje van de sluier weten op te lichten.

iOS 17

De update is vooral gericht op prestaties, snelheid en stabiliteit. Maar er komen ook behoorlijk wat nieuwe functies in iOS 17 aan. Wil je weten welke? Lees dan onderstaand artikel door!

Lees meer: iOS 17 lek verklapt alle functies die naar de iPhone komen

Zo krijg je altijd het meest recente Apple-nieuws

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, Macbooks en WWDC 2023? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Air
Apple MacBook Air

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu