De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Eerste MacBook Pro’s met Touch Bar worden verscheept naar klanten

Lars Paijmans
14 november 2016, 9:28
2 min leestijd
Eerste MacBook Pro’s met Touch Bar worden verscheept naar klanten

We moesten er even op wachten, maar het lijkt erop dat de eerste MacBook Pro-exemplaren met Touch Bar onderweg zijn naar klanten. Dit betekent dat ze nu spoedig op je deurmat kunnen vallen, al is de tweede zending ook dichterbij dan je misschien denkt.

Lees verder na de advertentie.

MacBook Pro Touch Bar levertijd bekend

Toen Apple de nieuwe MacBook Pro’s onthulde op 27 oktober, wisten we al dat we minstens twee tot drie weken moesten wachten tot ze werden verzonden. Door het hoge aantal bestellingen (of de beperkte voorraad van Apple) dook deze zendtijd al snel naar vier tot vijf weken.

MacBook Pro Touch Bar levertijd

De MacBook Pro zonder Touch Bar werd al een stuk sneller verzonden, maar de Touch Bar-modellen laten wat langer op zich wachten. Verschillende klanten laten nu via sociale media weten dat hun zend-info is bijgewerkt naar deze week.

Opvallend genoeg lijkt deze informatie vooral voor de 15-inch MacBook Pro met Touch Bar te gelden, al zal de 13-inch Pro niet lang op zich laten wachten. Als we naar onze eigen orders kijken, staat de MacBook Pro Touch Bar levertijd op de periode tussen 17 en 24 november.

Samen met het stijgende aantal meldingen kun je er dus vanuit gaan dat degene die snel na het Mac-event hun bestelling geplaatst hebben, in ieder geval deze of volgende week hun gloednieuwe MacBook Pro met Touch Bar in huis hebben.

Ondanks het vernieuwde design en de Touch Bar kon de nieuwe MacBook Pro aanvankelijk op de nodige kritiek rekenen. Door er alleen vier usb c-poorten op te zetten, zijn veel accessoires aangewezen op een adapter. Ondanks deze kritiek zou de nieuwe Pro in hoog tempo verkopen. Mocht je nu nog een MacBook Pro willen bestellen, dan is alleen degene zonder Touch Bar de volgende dag in huis. Op zowel de 13- als 15-inch modellen met Touch Bar zul je vier tot vijf weken moeten wachten.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen