Net een MacBook Pro 2017 gekocht? Je kunt hem mogelijk gratis inruilen
Lars Paymans

Gisteren onthulde Apple vanuit het niets de gloednieuwe MacBook Pro 2018. Leuk als je net van plan was om een nieuwe laptop te kopen, maar balen als je de afgelopen maand net een 2017-model in huis hebt gehaald.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

MacBook Pro 2017 omruilen voor 2018-model

Heb je de MacBook de afgelopen 14 dagen gekocht, dan kun je gewoon aanspraak doen op de garantieperiode en zonder uitleg het apparaat inruilen en daarna een 2018-model kopen.

MacBook Pro 2017 omruilen

Is het langer dan twee weken geleden, dan is het nog steeds de moeite waard om even langs te gaan bij de Apple Store, zo schrijven verschillende mensen op Reddit.

Zij gingen terug naar de Apple Store en vroegen of hun MacBook Pro 2017 omruilen voor een 2018-variant mogelijk was. In deze gevallen is de MacBook zelfs 30 dagen geleden aangeschaft. Dit zou niet de eerste keer zijn dat Apple flexibel omgaat met garantie als er nieuwe Macs verschijnen.

Omdat het echter geen regel is, zal het van de persoon achter de kassa afhangen of jij ook je MacBook Pro 2017 inruilen kunt voor een 2018-exemplaar.

Het proberen waard

Het proberen is het echter waard, want hierdoor krijg je voor hetzelfde geld immers een nieuwere MacBook met een betere chip, ondersteuning voor True Tone, een nieuw toetsenbord en Hé Siri-ondersteuning terug. Bovendien kunnen studenten op deze manier nog hun voordeel doen met de Back to School-actie die gisteren gelanceerd werd. Daarmee krijg je een gratis Beats-koptelefoon als je een iPad of MacBook koopt.

Apple onthulde gisteren de MacBook Pro 2018, een verbeterde versie van het model van vorig jaar. Het design is hetzelfde gebleven, maar de chips zijn vernieuwd wat voor betere prestaties zorgt. Ook ondersteunen schermen de True Tone-techniek, waarmee het display zich aanpast op de omgeving. Tot slot heeft Apple het toetsenbord vernieuwd, zodat deze minder geluid maakt.

Lees ook: Apple onthult MacBook Pro 2018 met snellere chips, nieuw toetsenbord en meer

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.