16 inch-MacBook Pro: eerste indrukken van internationale media

Lars Paijmans
14 november 2019, 11:05
1 min leestijd
16 inch-MacBook Pro: eerste indrukken van internationale media

De langverwachte 16 inch-MacBook Pro werd gisteren onthuld, maar Apple had verschillende internationale media al een exemplaar gegeven. Hoog tijd voor een overzicht van de eerste indrukken.

De eerste MacBook Pro 16 inch previews

Omdat de nieuwste MacBook Pro per direct verkrijgbaar is, wilde Apple graag een vliegende start maken. Daarom kregen verschillende internationale media al een test-exemplaar, die ze een paar dagen konden testen.

Onderstaande video’s zijn dan ook geen volwaardige reviews maar eerste indrukken van het nieuwe apparaat. Daar komen onder meer het nieuwe toetsenbord in aan bod, het grotere scherm en de sterk verbeterde speakers.

The Verge

iJustine

MKBHD

Engadget

CNET

Rene Ritchie

16 inch-MacBook Pro nu verkrijgbaar

De MacBook Pro 16 inch is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 2699 euro. Daarmee vervangt dit nieuwe model de 15 inch-Pro, die Apple meteen uit de handel gehaald heeft. Een logische beslissing, aangezien het formaat van de twee laptops identiek is gebleven.

Het enige verschil is dat de 16 inch-Pro iets dikker en zwaarder is. Apple verkiest dit jaar een dikkere behuizing voor een extra grote accu en het betere toetsenbord, net zoals het bedrijf de iPhone 11 Pro ook iets dikker maakte om de accuduur te verbeteren.

Categorie: Devices
Device: MacBook Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen