‘Nieuwe MacBook Air komt in april’ (en hij wordt groter)

Piet-Jan Lentjes
14 februari 2023, 13:43
2 min leestijd
‘Nieuwe MacBook Air komt in april’ (en hij wordt groter)

Volgens geruchten komt er al in april een nieuwe MacBook Air. Naast de gebruikelijke afmetingen staat er nu ook een grotere versie van de laptop op de planning.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe MacBook Air komt in april

Waarschijnlijk hoef je niet heel lang meer te wachten op de nieuwe MacBook Air 2023. Volgens Ross Young (expert op het gebied van displays) is Apple deze maand begonnen met de productie van de schermen voor de MacBook Air. Young deelde deze informatie in een Twitterbericht, alleen voor de abonnees van zijn account.

MacBook Air

Opvallend is wel dat Apple nu ook schermen van 15 inch maakt. Dit zou betekenen dat de nieuwe MacBook Air 2023 de grootste MacBook Air ooit wordt. Fans van het standaard 13-inch-model hoeven niet te bang te zijn, Waarschijnlijk blijft het reguliere model ook beschikbaar.

MacBook Air 2023: M2- of M3-chip

Ross Young gaf verder geen andere details over het nieuwe model. Het is dus nog niet zeker of de MacBook Air 2023 een M2-chip heeft of dat er misschien een gloednieuwe M3-chip in komt. Apples chipmakers zijn al in december begonnen met de massaproductie van de nieuwe chips. Maar het is nog niet zeker of ze al in april klaar zijn.

MacBook Air

MacBook Air kopen

Heb je helemaal geen zin om tot april te wachten en ben je nu op zoek naar een nieuwe MacBook Air? Of ben je toe aan een upgrade voor je oude Apple-laptop? De nieuwste MacBook Air 2022 heeft een razendsnelle M2-chip zodat je nog jaren vooruit kunt. Je vindt de beste prijzen in onze MacBook Air 2022 prijsvergelijker.

Vind je die nog iets te duur? Kies dan voor de MacBook Air 2020 (check hier de MacBook Air 2020-prijzen). Die heeft een M1-chip waarmee je nog steeds alle taken vlot kunt uitvoeren! De oudere MacBook Air met een Intel-chip wil je nou écht niet meer.

Apple MacBook Air 2022 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 1.293,-

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 1.244,99

Bekijk beste prijs

Apple MacBook Air prijzen vergelijken

Nieuw

€ 949,-

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 719,-

Bekijk beste prijs

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Air
Apple MacBook Air

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu