De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

‘MacBook Air met 15 inch-scherm komt eraan (tijdens WWDC)’

Piet-Jan Lentjes
22 mei 2023, 11:23
2 min leestijd
‘MacBook Air met 15 inch-scherm komt eraan (tijdens WWDC)’

Volgens geruchten krijgt de MacBook Air tijdens WWDC er een groter 15-inch broertje bij. Wat kunnen we van deze grotere MacBook verwachten?

Lees verder na de advertentie.

WWDC 2023: MacBook Air met 15 inch-scherm

Volgens doorgaan betrouwbare Apple-kenner Mark Gurman, krijgen we tijdens WWDC 2023 de MacBook Air met een 15 inch-scherm voor het eerst te zien. Dat zegt Gurman in zijn nieuwsbrief van deze maand.

wwdc 2023

De eerste geruchten vertelden nog dat deze MacBook Air een gloednieuwe M3-chip ging krijgen, maar daar lijkt toch niets van waar te zijn. Volgens Ming-Chi Kuo krijgen we tijdens WWDC te horen dat de MacBook Air met 15 inch-scherm een M2-chip heeft. Volgens de geruchten worden er verder aan de buitenkant van de MacBook Air geen vernieuwingen verwacht.

Het is nog niet bekend of Apple met nog meer MacBooks gaat komen. Volgens geruchten komen de MacBooks met een M3-chip pas later dit jaar of zelfs pas volgend jaar. De tijd zal het leren …

MacBook Air 2022 review

Wil je niet wachten? Dit is een prima alternatief

Zit jij niet te wachten op een groter scherm? Dan heeft het eigenlijk niet zo heel veel zin om voor de MacBook Air 15-inch te gaan. De MacBook Air 2022 met een 13-inch scherm en M2-chip is (waarschijnlijk) al net zo snel.

De meest recente MacBook Air (13 inch) werd vorig jaar tijdens de WWDC onthuld. Deze MacBook kreeg een geheel nieuw design dat vanuit elke hoek bekeken bijzonder dun is. Hij is slechts 11,3 mm dik en weegt slechts 1,2 kilo, met een stevige aluminium behuizing. In het kort:

  • 13,6-inch scherm met notch
  • Nieuw, hoekiger design met vier verschillende kleuren
  • Verbeterde 1080p-camera
  • Liquid Retina-scherm
  • M2-processor
  • Kleuren: Spacegrijs, zilver, middernacht en sterrenlicht

De adviesprijs van deze MacBook Air 2022 is 1519 euro, maar hij is inmiddels al behoorlijk afgeprijsd, zoals je in onze prijsvergelijker kunt zien.

Apple MacBook Air 2022 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 1.299,-

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 1.244,99

Bekijk beste prijs

Wil je altijd op de hoogte blijven van het Apple-nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Air
Apple MacBook Air

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu