‘Release nieuwe Mac Pro lijkt aanstaande, Apple werkt documentatie bij’

Lars Paijmans
24 oktober 2019, 8:56
1 min leestijd
‘Release nieuwe Mac Pro lijkt aanstaande, Apple werkt documentatie bij’

De compleet vernieuwde Mac Pro laat niet lang meer op zich wachten. Een anonieme bron en documentatie van Apple laten zien dat het bedrijf de laatste voorbereidingen treft om de verkoop te starten.

Lees verder na de advertentie.

Mac Pro releasedatum lijkt aanstaande

Een bron heeft dit aan MacRumors laten weten. Apple zou de online documentatie hebben bijgewerkt die reparateurs nodig hebben om een nieuw moederbord in deze nieuwe Mac te plaatsen. Uitgebreide instructies en nieuwe afbeeldingen zouden inmiddels zijn toegevoegd.

Mac Pro releasedatum

De bron (die liever anoniem blijft) kreeg te horen dat dit het teken is dat de nieuwe Mac Pro ieder moment gelanceerd kan worden. Dat zou goed aansluiten op de belofte die Apple in juni maakte, toen het apparaat op WWDC werd onthuld. Toen zei het bedrijf van Tim Cook dat de Mac Pro in de herfst van 2019 zou verschijnen, iets wat ook nog steeds op de website van Apple staat.

Een concrete releasedatum blijft helaas nog steeds uit en de kans op een Apple-event in oktober wordt ook met de dag kleiner. Het is dus de vraag of Apple nog op het laatste moment een event aankondigt, of het bedrijf ervoor kiest om simpelweg een persbericht uit te sturen. Wij houden onze mailbox in ieder geval goed in de gaten.

Een apparaat voor de professional

De nieuwe Mac Pro is speciaal ontworpen voor de professionele gebruiker die de beste hardware nodig heeft. Ook is het ontwerp modulair met acht aansluitingen, om bijvoorbeeld meer werkgeheugen of intern geheugen op aan te sluiten. Het opvallende design is speciaal gemaakt om zo goed mogelijk lucht door te laten en de hardware gekoeld te houden.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: MacRumors
Categorieën: Devices, Geruchten
Device: Mac Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Mac Pro
Apple Mac Pro
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's