Met deze geurkaars ruikt je huis altijd naar een nieuwe Mac

Lars Paijmans
4 oktober 2016, 15:18
1 min leestijd
Met deze geurkaars ruikt je huis altijd naar een nieuwe Mac

Een nieuw Apple-product uitpakken is altijd een klein feestje. De verpakking sluit precies op elkaar aan, en het openen van een nieuwe MacBook gaat altijd samen met een specifieke geur. Met deze Mac geurkaars kun je dit luchtje nu iedere dag ruiken, zonder keer op keer een nieuwe MacBook te kopen.

Lees verder na de advertentie.

Deze Mac geurkaars is echt te koop

De bekende Apple-accessoiremaker TwelveSouth heeft de ultieme geurkaars voor Apple-fans gemaakt. De New Mac Soy Candle moet namelijk exact als een gloednieuwe Mac ruiken. De kaars brandt tussen de 45 en 55 uur, zodat je meer dan genoeg tijd hebt om het kenmerkende luchtje in je op te nemen.

Mac geurkaars

De kaars bestaat uit 100% soyawax en een geur die bestaat uit een combinatie van mint, perzik, lavendel, mandarijn, basilicum en salie. Blijkbaar levert dit een lucht op die niet te onderscheiden valt van een gloednieuwe iMac of MacBook. Naast deze komische Mac geurkaars lanceert TwelveSouth vandaag allerlei andere merchandise voor Apple-liefhebbers. Denk hierbij aan een t-shirt, een drinkfles, pet en koffiemok. TwelveSouth kennen we echter vooral van de handige accessoires voor iPhones, Macs en iPads.

Direct uitverkocht

De Mac geurkaars is te bestellen voor 24 dollar (omgerekend), al is hij po het moment van schrijven al lang en breed uitverkocht. Met een beetje geluk hebben we deze maand echter geen kaars nodig om de geur van een nieuwe Mac te ruiken. Apple zou namelijk op het punt staan om een gloednieuwe MacBook Pro uit te brengen voor het einde van de maand. Ook zijn er geruchten over een nieuwe iMac, MacBook Air en Thunderbolt Display. De Mac geurkaars is verkrijgbaar via deze link.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iMac
Apple iMac

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu