Bereid je voor op het Mac-event met deze Hello Again-wallpapers

Lars Paijmans
20 oktober 2016, 12:32
2 min leestijd
Bereid je voor op het Mac-event met deze Hello Again-wallpapers

Bereid jezelf voor op Apples Hello Again-evenement van 27 oktober met deze prachtige Mac-event wallpapers voor je iPhone. Zo geef je je toestel weer een nieuwe look.

Lees verder na de advertentie.

Hello Again Mac-event wallpapers

Gisteravond verstuurde Apple de officiële uitnodigingen voor het volgende Apple-event. Volgende week donderdagavond heeft Apple weer een nieuwe keynote voor in petto. Hier krijgen we hoogstwaarschijnlijk te zien wat Apple van plan is met de toekomst van de Mac.

Zoals altijd duurde het niet lang voordat iemand de afbeelding op de uitnodiging omgezet had in een wallpaper. De credits hiervoor gaan naar Reddit-gebruiker ModestTurtle, die de wallpapers online zette. Het Hello Again Apple-logo ziet er immers prima uit als achtergrond van je iPhone. Hoewel ze bedoeld zijn voor een iPhone 7 en iPhone 7 Plus, kun je ze ook prima voor je iPad of Mac gebruiken, al raden we dan wel aan om de Plus-versies van de afbeeldingen te kiezen voor het beste resultaat. Door op onderstaande links te klikken, open je de volledige versie. Deze heeft de hoogste resolutie, zodat hij er het beste uitziet op je iDevice of Mac.

Mac-event wallpapers

Mac-event wallpaper met logo

Mac-event wallpapers

Mac-event wallpaper zonder logo

Op verschillende Apple-fora doen de wildste geruchten alweer de ronde over het uiterlijk van Apples uitnodiging. Zo lijkt de verfkleur in het Apple-logo wel erg op de standaard wallpapers die op je iPhone en iPad staan. Dit doet mensen vermoeden dat Apple naast Macs ook nog een nieuwe iPad uit de doeken doet, al wijzen alle iPad-geruchten naar 2017.

Wil je meer weten over het Mac-event van aanstaande donderdag? Dan kun je terecht bij ons artikel met onze verwachtingen voor het Mac-event. Op basis van geruchten gaan we er vanuit dat Apple tijdens de keynote vijf productaankondigingen doet. Hierbij staat de nieuwe MacBook Pro voorop, die met de ingebouwde OLED-strip boven het toetsenbord voor het eerst in jaren echt iets nieuws toevoegt.

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen