De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhoned-maandthema van juni: WWDC 2018

Lars Paijmans
1 juni 2018, 21:01
1 min leestijd
iPhoned-maandthema van juni: WWDC 2018

Het is juni, een bijzondere maand voor Apple-gebruikers. Deze maand presenteert Apple namelijk alles wat het bedrijf op het gebied van software voor ons in petto heeft. Hoog tijd dus om daar deze maand uitgebreid bij stil te staan.

Maandthema WWDC

Van alle maandthema’s die we de afgelopen maanden op iPhoned hebben behandeld, ligt het maandthema WWDC waarschijnlijk het meest voor de hand. Dit is de maand waarin we iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5, tvOS 12 en meer updates van Apple te zien krijgen. Natuurlijk gaan we aan de slag met de eerste bètaversies hiervan.

maandthema WWDC

Verwacht op iPhoned deze maand dus een hele serie aan verhalen en artikelen die alles met de ontwikkelaarsconferentie te maken hebben. Het belooft wederom een drukke keynote te worden, met iOS 12-functies als Digital Health, een universeel app-platform voor macOS en iOS en nog veel meer.

Natuurlijk lees je maandag tijdens en na de WWDC-keynote alles over de aankondigingen, maar daar blijft het niet bij. De rest van de maand lees je onze eerste indrukken van de eerste bèta’s, leggen we uit hoe nieuwe functies werken en wat jij er aan hebt en vragen we ons ook af of WWDC in zijn huidige vorm moet door blijven gaan.

Laat vooral ook weten welke maandthema’s jij graag terugziet op iPhoned, of welke WWDC-gerelateerde artikelen we absoluut niet over mogen slaan. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Lees alles over WWDC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen