De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhoned-maandthema van juli: Vakantiegids

Wouter Nijsen
3 juli 2018, 13:03
1 min leestijd
iPhoned-maandthema van juli: Vakantiegids

Het is juli; voor veel mensen de maand waarin ze op vakantie gaan. Daarom staat iPhoned deze maand in het teken van de Vakantiegids, zodat je iPhone volledig voorbereid mee op reis gaat. Dit kun je deze maand op van ons verwachten.

Maandthema Vakantiegids

In de maand juli gaat voor grote delen van Nederland de zomervakantie van start. Veel mensen zoeken het mooie weer op in het buitenland, of kiezen voor een vakantie in Nederland. Hoe dan ook: naast het inpakken van je koffer en regelen van eventuele verzekeringen, is het ook belangrijk dat je iPhone goed is voorbereid. Zo is het bijvoorbeeld slim dat je een aantal goede apps installeert die tijdens je vakantie of reis van pas komen.

vakantie app

Om je een handje te helpen, geven we deze maand veel specifieke iPhone-tips voor als je op reis gaat en lichten we handige apps uit. Zo bespreken we bijvoorbeeld de beste iOS-apps om offline mee te navigeren (zodat je je databundel spaart), apps om je mee te vermaken in de auto en om je vakantiefoto’s veilig te bewaren. Ook geven we je een aantal app-tips om de omgeving mee te ontdekken.

Houd iPhoned dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis iPhoned-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat zie jij graag?

Laat vooral ook weten welke maandthema’s jij graag terugziet op iPhoned, of welke Vakantie-gerelateerde artikelen we absoluut niet over mogen slaan. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen