Het nieuwe iPhoned-maandthema van februari: Relaties
Lars Paymans

Februari is de maand van Valentijnsdag, maar wat relaties betreft valt er nog veel meer te vertellen als het Apple-producten betreft. Deze maand zoomen we hier op in met een speciaal maandthema.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Maandthema relaties op iPhoned

Iedere maand zetten we een specifiek thema in het zonnetje met een maandthema. Zo hebben we begin dit jaar een beginnersgids opgesteld, uitgebreid fotografie behandeld en gekeken welke rol Apple speelt in het onderwijs. De maandthema’s geven ons als redactie de kans en ruimte om onderwerpen uitgebreid te behandelen, door er tijd voor vrij te maken.

dating-apps

In februari 2019 is het thema relaties aan de beurt. Niet alleen zodat we een leuk lijstje met apps op Valentijnsdag kunnen presenteren, maar ook om te kijken welke instellingen, apps en andere Apple-gerelateerde dingen er van pas komen voor mensen in een relatie.

Denk bijvoorbeeld aan een lijstje met de beste dating-apps, maar ook welke abonnementen je bijvoorbeeld kunt delen. Daarnaast kijken we naar de ingebouwde opties voor gezinsdeling van Apple en andere apps. Ook zoeken we uit hoe je noodcontacten kunt instellen en of het slim is om samen een Dropbox-account of iCloud-abonnement te nemen.

Heb jij zelf een onderwerp dat we absoluut niet mogen vergeten deze maand, of heb je alvast een toekomstig maandthema bedacht? Laat dan van je horen in een reactie onder dit artikel, of stuur een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.