iPhoned maandthema van maart 2018: refurbished

Lars Paijmans
1 maart 2018, 15:01
1 min leestijd
iPhoned maandthema van maart 2018: refurbished

De maand maart is officieel van start, dus trappen we vandaag ook ons derde maandthema op iPhoned af. De komende weken richten we ons in het bijzonder op de term refurbished, één van de populairste manieren om een iPhone in huis te halen.

Maandthema refurbished: maart 2018

Sinds 1 januari 2018 kiezen we op iPhoned iedere maand een bijzonder thema. Iedere dag kun je uiteraard je dagelijkse dosis aan tips, nieuws, apps en reviews verwachten, die we nu aanvullen met achtergrondverhalen die zich een maand op een specifiek onderwerp richten. Zo zoomden we in januari in op Gezondheid en stond Fotografie in februari in het zonnetje.

refurbished maandthema

In maart is refurbished aan de beurt. De refurbished iPhone markt groeit als kool, terwijl er nog veel onduidelijkheid over de term bestaat. Deze maand verdiepen we ons in de refurbished markt, en geven we jou tips om je aankoop effectief te controleren.

Ook kun je een praktische gids verwachten waarin we de verschillende functies en mogelijkheden van onze refurbished iPhone vergelijker beter mee leert kennen.

Wat zie jij graag?

Laat vooral ook weten welke maandthema’s jij graag terugziet op iPhoned, of welke refurbished-gerelateerde artikelen we absoluut niet over mogen slaan. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu