Het nieuwe iPhoned-maandthema van april: Muziek

1 april 2019, 15:32
1 min leestijd
Het nieuwe iPhoned-maandthema van april: Muziek

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben ook de manier waarop we muziek luisteren, maken en ervaren drastisch veranderd. Waar je vroeger met een walkman liep, heb je nu je iPhone in de hand. Deze maand zoomen we op allerlei manieren in op muziek en jouw Apple-apparaten.

Maandthema Muziek op iPhoned

Iedere maand zetten we een specifiek thema in het zonnetje met een maandthema. Zo hebben we begin dit jaar allerlei beginnerstips gegeven, uitgebreid iPhone-fotografie behandeld en vorige maand alles rondom Siri onderzocht. De maandthema’s geven ons als redactie de kans en ruimte om onderwerpen uitgebreid te behandelen, door er tijd voor vrij te maken.

Onderweg, tijdens het sporten, op de bank of op een feestje: altijd en overal luisteren we muziek. Het maandthema Muziek is dan ook enorm breed. Zo behandelen we de gehele maand april zaken als de beste muziek-apps, de toekomst van diensten als Apple Music en onderzoeken we hoe technologie onze muziekconsumptie heeft veranderd.

Apple Music Google Home

Apple heeft zelf naast zijn eigen muziekdienst ook veel andere belangrijke stappen gezet voor de muziekwereld. Bijvoorbeeld door de iPod te introduceren. Deze handzame muziekspeler betekende voor veel mensen een nieuwe manier om altijd en overal muziek te kunnen luisteren.

Inmiddels heeft de iPhone voor velen die functie overgenomen, en zijn apps als Spotify, Shazam of festival-apps niet meer weg te denken. Deze maand willen we jou daarom laten zien wat je Apple-apparaten allemaal kunnen beteken voor muziek en hoe je als muziekliefhebber er het meeste uithaalt.

Laat van je horen!

Heb jij zelf een onderwerp dat we absoluut niet mogen vergeten deze maand, of heb je alvast een toekomstig maandthema bedacht? Laat dan van je horen in een reactie onder dit artikel, of stuur een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu