iPhoned-maandthema van november: HomeKit

Florence Peeters
1 november 2018, 19:01
1 min leestijd
iPhoned-maandthema van november: HomeKit

Het is november en dat betekent dat het buiten weer koud is. Omdat we deze maand allemaal warm binnen zitten, is het iPhoned-maandthema voor november HomeKit. Gedurende deze maand bespreken we alle ins en outs over Apples ecosysteem, waarmee je slimme apparaten in je huis kan besturen.

Lees verder na de advertentie.

Maandthema HomeKit

Vanaf het moment dat Apple tijdens WWDC 2014 HomeKit aankondigde, zijn steeds meer fabrikanten het platform gaan ondersteunen. Inmiddels duiken zelfs massaproducenten, zoals IKEA, steeds vaker op in de markt van smart home-producten.

Uit recent onderzoek blijkt echter dat Nederlanders minder interesse hebben in slimme apparaten. Mensen zijn zich steeds meer bewust van de zorgen rondom hacken en privacy. Niet voor niets was ons vorige maandthema Beveiliging.

Ondanks de dalende interesse, zijn wel steeds meer Nederlanders bekend met slimme apparaten voor thuis. Deze hele maand duiken wij daarom in het thema HomeKit. Want hoe veilig is Apples ecosysteem nou? Aan de hand van tips leggen we uit wat je er allemaal mee kan. Ook kijken we naar wat de toekomst ons mogelijk gaat bieden.

Maandthema’s op iPhoned

De maandthema’s geven de redactie van iPhoned de kans om onderwerpen te bespreken die normaal gesproken niet in de actualiteit komen. Zo stonden we in het verleden stil bij het begrip Toegankelijkheid, Gezondheid en onze Vakantiegids.

Laat vooral ook weten welke maandthema’s jij graag terugziet op iPhoned, of welke HomeKit-gerelateerde artikelen we absoluut niet over mogen slaan. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu