De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

iPhoned-maandthema van februari: Fotografie

Lars Paijmans
1 februari 2018, 12:51
1 min leestijd
iPhoned-maandthema van februari: Fotografie

Een nieuwe maand is begonnen, en daarmee ook een nieuw maandthema op iPhoned. Als tweede thema kiezen we een functie waar de iPhone misschien wel het intensiefst voor gebruikt wordt: Fotografie.

Nieuw maandthema: Fotografie

In 2018 pakken we het iets anders aan op iPhoned. Naast onze dagelijkse dosis tips, nieuws, reviews en app-berichten focussen we ons maandelijks op een thema. Dit begon in januari met Gezondheid en vervolgt in februari met Fotografie. De camera van de iPhone wordt met het jaar geavanceerder, met nieuwe opties die dankzij iOS met iedere update verbeterd worden.

Thema fotografie

Daarom is het hoog tijd om uitgebreid stil te staan bij dit kernonderdeel van de iPhone. Wat begon als een leuke extra, is nu een middel waar regisseurs zelfs gebruik van maken om complete films mee te schieten. De komende weken duiken we in alles wat de iPhone-camera zo bijzonder maakt. Ook geven we praktische tips, zodat je straks nog mooiere plaatjes schiet met je smartphone.

Welke accessoires mogen niet ontbreken, en welke instellingen moet je aan- en uitzetten om in iedere situatie de mooiste foto te maken? We gaan er deze maand allemaal achterkomen, en nog veel meer.

Wat zie jij graag?

Laat vooral ook weten welke maandthema’s jij graag terugziet op iPhoned, of welke fotografie-gerelateerde artikelen we absoluut niet over mogen slaan. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen