iPhoned-maandthema van januari: Beginnersgids

Lars Paijmans
3 januari 2019, 13:03
1 min leestijd
iPhoned-maandthema van januari: Beginnersgids

Met de start van 2019 zijn we met iPhoned officieel een jaar bezig met maandthema’s. Ook dit jaar lichten we iedere maand weer een specifiek onderwerp uit. We starten met het Maandthema Beginnersgids.

Maandthema Beginnersgids

Het nieuwe jaar beginnen we goed met een gelijknamig maandthema. Want iedereen die een nieuwe iPhone koopt, heeft behoefte aan een goede beginnersgids. Daarom richten we ons deze maand – naast alle artikelen die je van ons gewend bent – op een speciale serie met tips die iedere nieuwe iPhone-eigenaar wat ons betreft moet weten.

iPhone beginnersgids

Denk hierbij aan onmisbare apps om alles uit je toestel te halen, welke instellingen je echt even moet aanpassen en op welke manieren een iPhone goed van pas komt in het dagelijks leven. Een maandthema geeft ons de kans om een specifiek onderwerp de aandacht te geven die het verdient, zodat jij alles uit je Apple-apparaten kunt halen.

Aan het einde van de maand ontstaat hierdoor een uitgebreide gids, die iedereen op weg helpt om een iPhone optimaal te gebruiken. Handig voor nieuwe eigenaren, maar de kans is groot dat ook iPhone-veteranen hier nog iets van opsteken.

Vragen of suggesties? Laat het weten!

Laat vooral ook weten welke maandthema’s jij graag terugziet op iPhoned, of welke dingen we absoluut niet over mogen slaan in onze beginnersgids. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu