iPhoned-maandthema van augustus: Back to School

Lars Paijmans
1 augustus 2018, 13:01
1 min leestijd
iPhoned-maandthema van augustus: Back to School

Een nieuwe maand is begonnen, en daarmee ook een kersvers maandthema. Het achtste thema is iets waar alle scholieren en studenten nu nog even niet aan willen denken, maar wat er wel aankomt: Back to School!

Maandthema Back to School

Met dit lekkere weer zullen weinig studenten er nog aan willen denken, maar het nieuwe schooljaar staat alweer voor de deur. Op iPhoned bereiden we alle scholieren en studenten goed voor op dit moment met dit speciale maandthema.

maandthema back to school

De hele maand staan we uitgebreid stil bij de rol die Apples producten en software spelen als het op educatie aankomt. Welke iPad of MacBook is bijvoorbeeld het best geschikt voor in de klas? En welke apps mogen echt niet ontbreken op je apparaat? Ook kijken we naar de steeds prominentere rol die smartphones op scholen spelen. Vandaag werden iPhones al verboden op scholen in Frankrijk, dus we vragen ons af of dit ook een toekomst is voor Nederland, of dat smartphones toch een bepaalde functie te vervullen hebben in schoolgebouwen.

Maandthema’s op iPhoned

De maandthema’s geven de redactie van iPhoned de kans om onderwerpen te bespreken die normaal gesproken niet in de actualiteit komen. Zo stonden we in het verleden stil bij het begrip Toegankelijkheid, Gezondheid en onze Vakantiegids.

Laat vooral ook weten welke maandthema’s jij graag terugziet op iPhoned, of welke educatie-gerelateerde artikelen we absoluut niet over mogen slaan. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen