Maak kennis met de iPhone 6S en iPhone 6C (concept)

Gijs Ettes
23 april 2014, 15:22
1 min leestijd
Maak kennis met de iPhone 6S en iPhone 6C (concept)

De Franse tech-site NoWhereElse en designer Martin Hajek hebben wederom de handen ineengeslagen voor renders van de iPhone 6. In de nieuwe conceptafbeeldingen, die zijn gebaseerd op eerder uitgelekte designschetsen, zijn de aluminium iPhone 6S en plastic iPhone 6C te zien.

Lees verder na de advertentie.

De afgelopen weken hebben we de ene na de andere conceptfoto van de nieuwe iPhone voorbij zien komen. Het is weliswaar alles behalve zeker dat de iPhone 6 er zo uitziet als Hajek hieronder laat zien, maar zijn creatie is niettemin om je vingers bij af te likken.

De conceptafbeeldingen van de iPhone 6S en iPhone 6C tonen de mogelijk aankomende Apple-toestellen in het goud, blauw en grijs met de powerknop aan de zijkant, in plaats van de bovenkant. Daarnaast hebben de toestellen grotere displays en dunnere schermranden en – in het geval van de iPhone 6C – een plastic behuizing. Bekijk meer concepten via deze link.

Afgelopen weekend dook er een video op van de iPhone 6 Pro, een fraai concept bedacht door de designers van ConceptsiPhone. Zij stellen de iPhone 6 voor als een ultradunne smartphone met een groot randloos display, een stylus en een hartslagmeter aan de zijkant.

Wanneer verschijnen de nieuwe iPhones?

De iPhone 6 verschijnt mogelijk in twee varianten met een 4,7 inch en een 5,5 inch-scherm. De kleinere variant, die dus wel een groter scherm krijgt dan de huidige iPhones, wordt mogelijk in de herfst van dit jaar uitgebracht. De grotere iPhone is waarschijnlijk uitgesteld naar begin 2015 door problemen met de batterij. Apple heeft naar verluidt problemen om een accu te vinden die past in de dunne behuizing van de iPhone 6.

Het laatste iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu