De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Deze luxe Apple Watch heeft diamantjes en kost 75.000 dollar

Gijs Ettes
27 februari 2015, 15:21
1 min leestijd
Deze luxe Apple Watch heeft diamantjes en kost 75.000 dollar

Brikk, een online retailer die in het verleden al luxe versies van de nieuwe iPhone en iPad maakte, heeft zich ook aan de Apple Watch gewaagd. De duurste versie van het horloge kost 75.000 dollar en is voorzien van goud en diamanten.

Lees verder na de advertentie.

Luxe Apple Watch

luxe apple watch 2

De luxe versies van de Apple Watch die Brikk maakt, starten bij 7500 dollar, al krijg je dan een smartwatch met ‘slechts’ een paar diamanten rondom het display. Ga je voor de ‘Deluxe’-versie, dan is bijna het hele uurwek en ook de digitale kroon (om in en uit te zoomen) van diamantjes voorzien. De Lux Watch Omni is de duurste variant, bevat de meeste diamanten en kost circa 75.000 dollar. Ter vergelijking: de normale Apple Watch wordt vanaf 349 dollar verkrijgbaar.

Je kunt nu alvast je luxe Apple Watch bestellen, mits je de beschikking hebt over een gevulde portemonnee. Net als het reguliere model kun je kiezen tussen twee versies kiezen, met een uurwerk van 38 millimeter of 42 millimeter. De diamanten horloges worden 4 tot 6 weken na de officiële release van de Apple Watch verscheept. Wanneer die precies plaatsvindt, is nog niet duidelijk.

Speciaal Apple Watch-event

Apple Watch-event

Op 9 maart wordt er gelukkig meer duidelijk over de Apple Watch. Apple organiseert die dag een speciaal event waar we meer te weten zullen komen over bijvoorbeeld de accuduur, features en accessoires waarmee de smartwatch werkt. Ook wordt die dag waarschijnlijk bekend in welke landen de Apple Watch als eerste wordt gelanceerd.

Tot slot wordt op het evenement de onthulling van de 12-inch MacBook Air verwacht, alsmede de presentatie van de vernieuwde muziekdienst Beats Music.

Het laatste nieuws over de Apple Watch

Bron: Brikk
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu