Lowlands komt ook dit jaar met eigen applicatie

Het festival seizoen is op dit moment in volle gang. De grote festivals Pinkpop en Rock Werchter hebben bijvoorbeeld al plaatsgevonden. Lowlands, een bekend Nederlands festival, moet nog plaatsvinden in augustus. Dj Michiel Veenstra kondigde via Twitter aan dat hij de preview heeft van de speciale festival-applicatie van dit jaar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lowlands-applicaties

Vorig jaar kwam Lowlands voor het eerst met een applicatie voor de iPhone. Deze applicatie bevatte onder andere een kaart van het festivalterrein, een blokschema van het programma én een Buddy Finder. De applicatie was redelijk compleet, maar voelde nogal gedateerd aan. Het deed verschillende mensen denken aan een oude java-applicatie. De ontwikkelaar had dit gevoel ook vertelde hij mij op ICE Amsterdam (2009). Het is dus te hopen dat Lowlands dit jaar met iets vernieuwends komt.

De organisatie liet zojuist via Twitter weten dat de applicatie vanaf begin augustus uit de App Store te downloaden is. Het festival vindt 20, 21 en 22 augustus plaats, en dus is er dan nog genoeg tijd om de applicatie te downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.