Live video streamen met Ustream op je iPhone.
Redactie

Al een aantal maanden was Ustream Live Broadcaster te verkrijgen via een jailbreak. Nu is deze applicatie aangekomen in de App Store. De streaming kan over Wi-Fi of over 3G verzonden worden en is voor zowel de iPhone 3GS als de iPhone 3G. Na het filmen kan je de video’s opslaan. Zo zou je de iPhone 3G als videocamera kunnen gebruiken.

UstreamBij het opstarten moet je inloggen met je account of een account aanmaken. Door erna op de ‘go live’ knop te drukken is je stream direct te bekijken op de site die te zien is op je iPhone. Na het filmen is er de optie om de video op te slaan wat uitermate handig is voor de iPhone 3G. In het opslaan scherm kan je een titel invoegen en direct delen via Ustream, Facebook, Twitter en YouTube.

Voor de gebruikers van een iPhone 3G is dit een must-have in verband met het filmen. De video’s zijn helaas niet in de camera app te zien maar alleen via de Ustream app. Ook gebruikers van de iPhone 3GS zullen deze applicatie even moeten proberen. Het is super handig als je bij iets bent wat de rest van de wereld zou moeten zien. Een berichtje over Twitter of Facebook en er zijn mensen die meekijken.

Ustream Live Broadcaster is gratis te downloaden in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.