Zo live schaatsen kijken? Gewoon via de NOS app!
Roel van Hout

Vanmiddag moet het dan eindelijk gaan gebeuren: een gouden medaille voor Sven Kramer op de 10 kilometer. Zit je op kantoor, maar wil je toch volgen? Dat kan heel gemakkelijk met de NOS app.

De NOS zorgt al ruim anderhalve week voor prima livestreams van alle wedstrijden in het Russische Sotsji. Die kun je benaderen via de website, maar het kan zomaar zijn dat je dat van je baas niet meer mag doen via je computer, omdat het netwerk dat niet aankan.

Gelukkig kan het ook gewoon via de NOS app. Dat werkt heel simpel: download de NOS app als je die nog niet hebt (voor een link, zie onderaan dit bericht), en swipe naar rechts op het startscherm. Vervolgens krijg je alle livestreams en zenders van de NOS netjes onder elkaar op een rijtje. Kies vervolgens voor Nederland 1: Sotsji 2014, en je kunt toch live zien hoe Kramer de concurrentie er compleet af zal rijden!

Live schaatsen kijken kost veel data

De livestream werkt prima via een mobiele dataverbinding, maar aangezien 10 kilometers lang duren kan het makkelijk 3 uur duren voordat Kramer überhaupt het ijs op mag. Spring voorzichtig om met je databundel en schakel daarom niet te vroeg in!

NOS

Nederlandse Omroep Stichting

7,0 (23 reviews)
Gratis via App Store
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.