Levertijd iPhone 3GS T-Mobile loopt op
Redactie

Onlangs maakte Apple bekend dat er tot op heden wereldwijd al 1 miljoen iPhone 3GS exemplaren verkocht zijn. Binnen afzienbare tijd zal de iPhone 3GS ook in een aantal nieuwe landen worden geïntroduceerd hierdoor zullen de levertijden oplopen.

T-Mobile Nederland gaf zojuist de inschatting af dat het de verwachting is dat er levertijden zullen ontstaan van circa 8 weken.

Voor klanten die reeds een iPhone 3GS hebben besteld en op dit moment wachten op hun aankoop, blijft de reeds gecommuniceerde levertijd (2 tot 4 weken) van kracht. De aangepaste levertijd geldt alleen voor de iPhone 3GS modellen. De iPhone 3G (8GB) is uit voorraad leverbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Henkie

  Tegen mij werd ook gezegd dat het 4-6 weken zou gaan duren voor ik mijn 3GS zou krijgen maar ik had ‘m al in een week. Ik sta er niet van te kijken als dit weer een marketingverhaal is om gratis publiciteit te krijgen.

 • Danny

  Heel vreemd allemaal. Gister online bestelling geplaatst op t-mobile.nl en morgen komen ze hem al afleveren!

  3gs 16 GB zwart.

  Logistiek in de war bij T-mobile?

 • artgrrl

  een week geleden besteld maar nog niets gehoord, misschien toch maar een winkel binnenstappen en order annuleren…

 • miepje

  Hoe kan dat nou?? Ik heb mijn iphone op 1 juli al besteld en nog niks ontvangen. Gisteren maar even gebeld en kreeg toen te horen dat het nog wel 4 weken langer kan gaan duren.
  Lekker bezig daar bij T-mobile

 • MJV

  Hmmm. Via een webshop op 2 juli een order ingelegd. Twee maal uitstel op order ontvangen. Uiteindelijk bij melding dat het nóg acht weken ging duren de order maar geannuleerd (28/7). Zelfe dag nog naar T-Mobile winkel gegaan en reservering geplaatst (à €50,- die bij levering volledig wordt verrekend).
  Zondag 1/8 sms’je ontvangen van T-Mobile winkel: Iphone 3GS 32Gb, Black was binnen. Natuurlijk direct opgehaald : ) Ik begrijp er niets meer van….

 • Bregje

  De (Rdamse) t-Mobile shop, de Apple store en 2call.nl hadden vorige week niet te voorspellen levertijden (2call.nl raadde het mij telefonisch zelfs af om te bestellen omdat niets zeker was). Maar toen ik vorige week bij de Rdamse Phonehouse binnenliep, was er nog een aantal iPhones in winkels door het land; de mijne (3GS 16GB wit) was er de volgende dag al. Geluk gehad dus..

 • kev

  Just a thought; is dit niet een typische apple marketing truuk om nog eerst even van de 3g 8gb af te komen………..

 • Sander Tamaëla

  Nee, lijkt me sterk, maar er zijn meer mensen die waarschijnlijk een 3GS willen en een enkeling die een 3G wilt. Dat gecombineerd met het feit dat de 8GB altijd wel te verkrijgen is geweest leidt nu tot deze te korten.

 • Jan

  Een vriend van me heeft de iPhone (3GS 16 GB zwart) vorige week besteld bij een winkel, en hij kon hem de volgende dag ophalen (Plaats: uitgeest… volgens mij het iCentre)

 • Ik loop al 1,5 week te wachten en heb nog steeds niets gehoord….

  Had gehoopt dat die 6 weken een fabeltje waren.maar het begint nu wel echt op te lopen. Besteld via t-mobile website.

 • ik

  Ik heb ‘m afgelopen vrijdag via de t-mobile site besteld…nog niets gehoord…ben benieuwd of het idd 8 weken lang gaat duren

 • aai

  heeft de levertijd niet ook te maken met of je een bestaande klant bent met een contract verlenging, of een nieuwe klant?

  Misschien dat bestaande klanten snellere levering krijgen?

 • Kevin

  Denk eerder dat nieuwe klanten voorang krijgen, ben al 8 jaar bestaande klant en kreeg gister na 4 weken wachten de Iphone !! Hele hoop nieuwe klanten die ik ken kregen de Iphone al binnen 2 weken.

 • aai

  Dat zou echt balen zijn.

  Heb je hem in de online shop of in de winkel bestelt?
  ik heb niet echt haast, maar hoe sneller hoe beter natuurlijk 🙂 (online bestelt)

 • Nexz

  Ik wacht nu al 5 weken 🙁

 • Nightster

  Als bestaande t-mobile klant toch maar even gebeld om (eindelijk) een nieuwe Iphone 3GS te bestellen. “Geen probleem, wilt u een zwarte/witte?” “levertijd zal 2 weken zijn”

  Toen las ik de berichten hier en heb ik wederom gebeld naar de klantenservice. “Ok, meneer we vrezen dat er iets fout is gegaan”

  Ik balen natuurlijk, de levertijd zou nu 5 weken zijn.

  Uiteraard laat ik me geen tweede keer foppen en nog maar een keer gebeld. “ah meneer, u kunt de Iphone binnen 2 weken verwachten”

  (de 2 weken zijn nu iig om, dus ben zeer benieuwd wanneer ik een telefoontje kan verwachten)

 • dborhem

  @nightster;
  Werd dat gezegd binnen twee dagen of wist de een weer niets van wat de ander gezegd had?

  Ik heb zelf bij the Phonehouse gevraagd hoe het zit met levertijden,en die vertelden mij dat bij VERNIEUWING van je contract je pas 2 weken van tevoren kan reserveren en het dan OOK nog de bedoeling is dat het toestel METEEN genomen werd door de klant,ze willen dus niet dat een toestel blijft liggen in de winkel.
  Eigenaardige manier van werken maar blijkbaar zijn ze als de dood voor geldverlies??

 • Kees

  Allemaal zwets… afgelopen week in Weert abonement met toestel aangeschaft. Ze hebben er voldoende op voorrad

 • Nightster

  Nou, gisteren een smsje gehad. de Iphone wordt maandag afgeleverd!!!

 • aai

  Nice!

  totale levertijd 4 weken voor jouw dan Nightster?ik ga ook maar weer ns bellen.

 • Saskia71

  27 juli besteld en iphone wordt donderdag geleverd. Ik ben zo benieuwd…

  overigens verlenging abo van tmobile

 • dborhem

  Bij verlenging schijnt het inderdaad zo te zijn dat je ”voorrang” krijgt,hoewel ze dit liever niet toegeven.
  Ik ben nu 4 jaar abbonee en dat schijnt wel te helpen met de levering,”mag” vanaf 1 september de 3gs 32gb bestellen,dus ben benieuwd…

 • Jason

  Vandaag iphone 3gs 16 GB zwart besteld, de jongen uit de winkel had het over een levertijd van 5 weken. Ben benieuwd, hoop dat ik voor die tijd al een bericht krijg dat ie geleverd is.

  Nog mensen meer mensen met een dergelijke levertijd?

 • Willem

  Bestaande klanten krijgen geen voorrang!!
  Wacht zelf nu zo’n 2,5e week op de zwarte 32GB.

  Er valt niets over de levertijden te zeggen. Soms heb je geluk en komt er binnen 1 á 2 weken een vracht, maar het kan ook heel goed langer duren.

  Maximaal 8 weken. Maar met een beetje geluk heb je hem binnen een of anderhalve maand binnen. Aldus T-Mobile

 • Frank

  Zelf heb ik mijn iPhone 3GS een kleine 3 week geleden besteld, maar ook nog niets gehoord. De levertijd was op dat moment inderdaad 8 weken, al schijnt dat op dit moment minder te zijn. Weet iemand meer van de gang van zaken omtrent levering van je toestel? (gaat om abo bij T-mobile)

 • Jaap

  Als het goed is neemt men contact met je op, waarna ze een afspraak maken. Maar ik heb zelf ook al weken niets vernomen van T-Mobile. Wel weet ik dat nieuwe klanten kunnen rekenen op een levertijd van +/- 5 weken.

 • Andre

  Ik heb de Iphone 3GS 16GB Black besteld op 31 augustus in de plaatselijke T-Mobile shop. Ze konden niet zeggen hoe lang het zou gaan duren. Ben van de week maar langsgegaan om een update te vragen.
  Hij zij dat ik op de 12de plek stond.
  Ook zij hij dat Apple een nieuwe vracht Iphones van 5000 stuks naar nederland had verscheept en dat die morgen in de distributie centra werden verdeeld over alle 80 vestigingen (T-Mobile)van nederland.
  Ik had goeie hoop. Maar na 2 dagen wachten ben ik maar weer langsgegaan,
  die man zij dat er 7 binnen waren gekomen. Ik sta nu op de 5de plek.
  Bij de volgende zending heb ik ‘m, maar wanneer is de volgende zending!!!!!!!!! wordt er elke week een vracht geleverd?? of 1 keer in de maand????????

 • M@rt

  Twee weken geleden zomaar de Belcompany binnengelopen met de vraag hoelang de levertijd was, het antwoord was hoeveel wil je er hebben! Gelijk dus maar 1 (met abo) meegenomen. Dus loop eens binnen bij een andere shop! Je weet maar nooit! Echt een superding die 3gs!

 • M@rt

  By the way, het was Belcompny Bergen op Zoom

 • Jason

  Hmm ik heb ook nog geen telefoontje gehad van de T-mobile, zal dus ook wel omhoog gegaan zijn in de lijst ipv dat ik aan de beurt 🙁

  Geduld is een schone zaak zullen we maar denken…

 • Marco

  Hoorde net dat de levertijd verhoogd is naar 12 weken voor nieuwe klanten. Mensen die hun 3GS vóór 1 september hebben besteld moeten vermoedelijk nog langer wachten, met een max. van 20 weken. Gelukkig heb ik hem vandaag net bezorgd gekregen!

 • Tom van Damme

  Heb net even een boze mail verstuurd aan T-Mobile betreft de wachttijden. Iedereen die informatie heeft, meld het aub. Wacht al weken!

 • Jason

  20 weken, dat slaat helemaal nergens meer op :-S! Zelf wacht ik ‘nog maar’ 2 weken, maar nog eens 18 ga ik niet doen (max 6 weken)

  Benieuwd hoe T-mobile reageerd Tom van Damme, post je de reactie?!

 • Herken

  Pfff het duurt lang. 2 dagen geleden besteld nu nog niks gehoord 😀

 • Herken

  jongens je moet op pdashop.nl bestellen. volgende dag heb je hem dan binnen. Ik kon mijn bestelling bij tmobile shop ivm contractvernieuwing niet meer annuleren om een contractvernieuwing bij pdashop.nl aan te vragen. Snapte er niks. beetje jammer. anders was ik vandaag al in het bezit van een 3Gs toestel :(. maarja dan maar wachten op de tmobile-shop. hopelijk bellen ze morgen met goed nieuws,na twee hele dagen gewacht te hebben 😀

 • Tom van Damme

  reken daar maar niet op, zelf wacht ik al ruim 3 weken

 • aai

  Ik krijg de 3gs aanstaande donderdag 😀 eindelijk!

  7 weken wachten…

 • Jorn

  WAAROM DUURT HET ZO VERDOMD LANG!!?
  HOE MOEILIJK KAN HET ZIJN OM EEN TELEFOONTJE TE BESTELLEN EN AF TE LEVEREN!!?

 • Jason

  Ik heb geluk gehad, heb naar een Belcompany winkel gebeld en die hadden er nog 2 liggen een 16 GB en een 32 GB. Gelijk bestelling geannuleerd bij de T-Mobile (kost 5 euro) en naar de Belcompany!

  Gewoon af en toe een Belcompany winkel is hierbij dus mijn advies, je weet maar nooit….

 • herken

  @ JASON. je hebt je bestelling bij tmobile geannuleerd. ging het om een nieuw contract of om een contractsverlenging?

 • jan

  Ik heb mijn iPhone 3,5 week geleden besteld, maar voel nog niet de behoefte om mijn bestelling bij T-Mobile te annuleren. Tevens heb ik al een voorschot op de betaling gedaan. Ik wacht gewoon rustig af, al hoop ik dat het niet al te lang meer gaat duren.

 • clemens

  Ik ben van mening dat T-Mobile uiterst onjuist handelt. Ik, met mijn bovengemiddelde intelligentie, moet gewoon getrikkert worden met het nieuwste spul, en dan ook snel! niet 4 weken wachten ofzow. beetje misslag van t-mobile wat mij betreft.

 • jaap

  Nou ik wacht gewoon rustig af… zal binnenkort wel gebeld worden

 • herken

  ja hoor eindelijk. dinsdag wordt ie geleverd. 2 weken gewacht 😀 netjes toch

 • jaap

  dat is vreemd, ik wacht al bijna 4 weken en nog niets gehoord

 • Tom

  Ik sta te springen voor de Nieuwe GS3 16GB precies 1 week geleden best en nog steeds wachten voor een belletje.

  Weet iemand wanneer een vracht komt, 1 week of 2 weken?

  Dank u

 • jaap

  Als die nog komt 😉

 • kirs

  hmm.. heb net de 3Gs 16GB via ing besteld..ben eens benieuwd!
  ik vraag me alleen af; gaat je abo wel al in zonder het toestel??!
  en ben ook benieuwd hoe lang ik moet wachten, ben nieuwe klant bij tmobile 🙂
  misschien heeft de ing een voorraadje 😛

 • Tom

  Nee je abbo gaat in wanneer je het toestel in handen hebt. 😉

 • kirs

  hmm..
  ik kreeg dus een bestellingsbevestiging waarin stond dat de koerier binnen 24 uur met me contact op zou nemen voor een afspraak te maken voor de levering..dat zou dus gisteren zijn :S ik net gebeld; oh ja mevrouw hier is het nummer van onze koerier..ja we hebben het toestel gewoon op voorraad dus..
  AMP gebeld (koerier) > nee mevrouw geen bestelling doorgekregen van Tmobile..
  ik t mobile gebeld > nee mevrouw de iphone is zeer gewild, nu een levertijd van 4 wkn!!! 🙁 dus die ene muts zegt dat ie gewoon leverbaar is, de andere zegt 4 wkn.. i dunno!! :s

 • kirs

  update: koeriersdienst heeft vanmiddag nog gebeld, maandag wordt ie al geleverd! 😀 je suis très happy 😉

 • jan

  Woensdag besteld in de winkel van t-mobile. Wacht vol verwachting op het toestel

  gr

 • jaap

  Hoe kan het nu dat ik al meer dan 4 weken moet wachten op mijn iPhone bij T-Mobile en dat men via ING het toestel binnen een week binnen heeft?

  Is hier sprake van voorrang? Of heb ik iets gemist?

 • @jaap zaterdag, 3 oktober 2009 om 14:26

  Ik heb mijn Apple Iphone 3GS 16gb (zwart) vorige week besteld via de speciale actie van ING, echter heb ik nog steeds dat toestel niet binnen noch heb ik iets van hun gehoord. Ik had zo’n vermoedens dat de actie die eigenlijk op 1 oktober zou verlopen dat het mogelijk verlengd zou zijn en dus ging ik maar op de website van ING op donderdag 1 oktober om nogmaals de voorwaarden goed te lezen en zodoende werd mijn vermoedens bevestigd. Dus in elk geval laten we hopen dat jij het eerder krijgt dan mij.

  een aantal sites waar je je bestelling goed kan volgen:

  http://www.t-mobile.nl/persoonlijk/htdocs/page/selfcare/status/searchorder.aspx

  http://www.aflevertijd.nl/

 • kirs woensdag, 30 september 2009 om 19:19:

  Sjooww, jij hebt mooi geluk! Zal ik dan maar ook moeten doen, gewoon bellen en afvragen waarom ik het nog niet heb gekregen terwijl ik al een week zit te wachten!

 • jaap

  Nou eindelijk ben ik gebeld! (leg ik alleen de hoorn er weer op…doh)

  Hoelang duurt het ongeveer voordat ik hem binnen heb na het maken van een afspraak?

 • samer

  je kan ook gwn bij een een winkel halen bijv belcompany e.d. dat is ook van t-mobile..je krijgt je iphone meteen en er is geen verschil

 • Ik wacht nu al 3,5 weken op me iPhone 3GS Wit vorige week zeiden ze dat ik het deze zaterdag nog eens moest proberen.