De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Leveringstekorten iPhone 14: Apple-analist Kuo gelooft er niet in

Piet-Jan Lentjes
5 juli 2022, 11:56
2 min leestijd
Leveringstekorten iPhone 14:  Apple-analist Kuo gelooft er niet in

Na verschillende geruchten dat er leveringstekorten zijn ontstaan bij de iPhone 14, doet Apple-analist Ming-Chi Kuo een duit in het zakje. Hij denkt niet dat er problemen voor de iPhone 14 gaan komen en legt uit waarom.

Lees verder na de advertentie.

Leveringstekorten iPhone 14: Kuo zegt van niet

Volgens een gerucht van de website Digitimes bestelt Apple de komende maanden 10 procent minder iPhone 14-modellen dan de bedoeling was. Dat komt schijnbaar door problemen bij chip-toeleverancier TSMC. Volgens DigiTimes kampt het bedrijf met een leveringstekort aan halfgeleiders voor de iPhone 14.

In een thread op Twitter geeft de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo nu zijn mening. Hij vertelt hierin onder andere dat Apple altijd kleine aanpassingen maakt aan de hoeveelheid bestellingen. Dit gebeurt ook vrij vaak bij nieuwe iPhone-modellen voordat ze aan de massaproductie beginnen. Als Apple problemen verwacht bij de levering van onderdelen, zal het bedrijf de bestellingen uitstellen – en niet eerst gaan verminderen.

Dit moet je weten over Apple’s nieuwe vlaggenschip

Vooral bij de iPhone 14 Pro en 14 Pro Max gaat er wat veranderen. Beide toestellen krijgen een nieuw ontwerp met twee kleine gaatjes in het scherm voor de selfiecamera en Face ID-sensoren. Daarnaast wordt de resolutie van de hoofdcamera omhoog geschroefd naar 48 megapixel.

iPhone 14 serie

De standaard iPhone 14 en de nieuwe iPhone 14 Max krijgen wat minder upgrades. Beide toestellen krijgen het huidige ontwerp én de oude A15-chip uit de iPhone 13. Ze worden wel voorzien van een betere selfiecamera met autofocus. Waarschijnlijk wordt ook de batterijduur weer iets beter.

Denk jij dat er leveringstekorten gaan ontstaan bij de iPhone 14? Laat het ons weten! Wil je daarnaast altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron: 9to5Mac
Bronnen afbeeldingen: 9to5Mac, EverythingApplePro
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 14
Apple iPhone 14

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen