LED verlichting besturen met iPhone
Redactie

Philips heeft een nieuwe LED verlichtingssysteem gelanceerd, dat met iOS apparaten, zoals de iPhone bestuurd kan worden. Het iOS verlichtingssysteem Hue zal via de Apple Store verkocht.

Philips Hue

Het nieuwe LED verlichtingssysteem met de naam Philips Hue heeft de mogelijkheid om elke kleur aan te nemen. Ook heb je de mogelijkheid om een timer in te stellen en kun je het licht dimmen. Het bedrijf zelf lanceert het systeem als een innoverend product dat een nieuw tijdperk zal inluiden op het gebied van verlichting. Je hebt slechts enkele minuten nodig om de Philips Hue in te stellen met de optie de verlichting in je huis op afstand te besturen. Je kunt de thuisverlichting personaliseren, maar het systeem ook inzetten om je huis te beveiligen. Momenteel wordt er ook gewerkt aan nieuwe opties, zoals het automatisch aan laten gaan van verlichting als je met de auto bij je huis aan komt.

Exclusief in de Apple Store

De lampen zullen exclusief in de Apple Store worden aangeboden voor een bedrag van 199 euro. Voor deze prijs worden drie lampen geleverd met een draadloze link. Met deze link kunnen tot maximaal vijftig lampen worden aangestuurd. De lampen worden ook per stuk verkocht voor een bedrag van 59 euro.

Apple richt zich steeds vaker op accessoires die met een iPhone en andere iOS apparaten bestuurd kunnen worden. Zo kun je ook al een digitale thermostaat kopen of een GPS halsband voor je hond aanschaffen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.