Lange levertijd iPhone 4 bij T-Mobile
Redactie

Op de website staat een mooie teller, volgens deze animatie wordt de iPhone 4 over 9 dagen verwacht in Nederland. Maar de werkelijkheid is minder rooskleurig, wanneer je nu reserveert is de kans groot dat je de iPhone 4 pas aan het eind van de zomer krijgt. De levertijd is namelijk 8 tot 10 weken volgens de T-Mobile helpdesk.

Lang wachten

Doordat veel mensen de iPhone 4 graag willen, loopt de wachttijd steeds meer op. T-Mobile krijgt uiteraard maar een beperkt aantal toestellen per levering, waarschijnlijk zit de eerste levering al helemaal vol. Hetzelfde gebeurde ook met de andere iPhones die T-Mobile verkocht. Bij de voorverkoop was alles al gereserveerd en je mocht blij zijn als je het na een paar maanden “al” had.

Van de bovengenoemde feiten maken veel mensen goed gebruik. Op Marktplaats zie je mensen die de iPhone 4 geïmporteerd uit Engeland en Frankrijk verkopen voor het dubbele.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • bart

  Lekker is dat!!
  wel een beetje raar want in principe zouden dus alleen de mensen die de eerste lichting 3G hebben aangeschaft in aanmerking komen voor de iPhone met de voorinschrijvingen, maar TM gooit nu zelf roet in het eten voor de trouwe klanten door de early renewal in het leven te roepen.
  tegen de tijd dat je je iPhone 4 in huis kan hebben levert Vodaphone waarschijnlijk vanuit voorraad………geen slimme zet lijkt me, beetje je eigen ruiten ingooien…alweer!!

 • Nic

  ik heb gisteren om 9 uur ‘s ochtends de bestelling telefonisch gedaan. tegen mij werd 3 weken levertijd gezegd.

  ik hoop dat dit artikel een beetje overdreven is… ik word helemaal gek als de buurman de 30ste de TM shop uitloopt met zo’n ding terwijl ik naast de voordeur zit te wachten…

 • paul

  Ik heb geen haast om de iphone 4 in handen te krijgen. Bovendien wil ik de iphone 4 eerst wel eens in het echt zien en er wat mee spelen in de winkel. Als inmiddels de iphone 4 gewoon te koop is zonder wachtrijen etc. Dan besluit ik de iPhone 4, zwart, 32 GB aan te schaffen. Ik denk dat ik hem bij T-Mobile koop met een eenjarig abonnement met de goedkoopste bundel van 29,95 euro per maand. Daarmee bespaar ik zo’n 170 euro ten opzichte van een tweejarig abonnement. Hij kost dan in totaal(dus met 26,25 euro activatie/aansluitkosten) 855,- euro. Een tweejarig abonnement komt totaal op 1015,- euro.

 • Paul

  In mijn vorige bericht heb ik een typefoutje gemaakt. Het eenjarige abonnement incl. alles is 845,- euro. Dan bespaar ik ten opzichte van een tweejarig abonnement 170,- euro.

 • Henri

  2 weken geleden de Iphone via de T-mobile shop. Volgens de verkoper ligt de levertijd rond de 4 weken, echter kon het uitlopen naar 6 weken… We zullen zien, mijn oude telefoon staat op het punt van overlijden haha.

 • bart

  Afgelopen vrijdag de Iphone4 telefonisch besteld bij t-mobile, ik moest rekening houden met 8 tot 10 weken levertijd. Krijg net een sms dat ik hem morgen (3 werkdagen later) kan verwachten..

 • Kim

  @bart, leuk grapje man, ben je een knappe kerel als je dat voor elkaar krijgt

 • Dennis

  @kim: Is bij mij ook zo gegaan! Heb hem nu ook al in huis!

 • Antoine

  Ja en ik zit nu bij je moeder

 • En ik ben sinterklaas

 • Kan ik eindelijk m’n abbo verlengen, is er WEER een lange levertijd van 6 tot 10 weken..