Lachen met de Kakhiel app op je iPhone
Redactie

Kakhiel is een fictief personage en heeft veel succes op Facebook en Twitter met snerende berichten en bewerkte foto’s met humoristische tekstballonnetjes. De bedenker van Kakhiel heeft nu een eigen app voor de iPhone uitgebracht.

Bron van vermaak

Met de app Kakhiel op je iPhone haal je een bron van vermaak binnen. Als je tenminste van gortdroge humor houdt met woordgrapjes en nietszeggende foto’s, die opeens een hele andere lading krijgen. Kakiel is er namelijk een meester in om oersaaie foto’s met tekstballonnetjes een nieuwe dimensie te geven. De grapjes zijn soms trouwens schaamteloos flauw, maar kennen ook een eerlijke en intellectuele ondertoon. Vooral foto’s van ouderen vormen vaak de basis voor de bron van vermaak, waarbij Kakhiel niet schroomt om er een genante of zelfs vunzige situatie van te maken.

Stripfoto

De stripfoto’s staan in de app Kakhiel onder elkaar, waarbij de nieuwste altijd bovenaan te vinden is. Je kunt door op een foto te tikken inzoomen, zodat je een beter beeld krijgt en de tekst beter kunt lezen. Naast de tijdlijn van de nieuwste cartoons, kun je ook op de dobbelstenen boven in beeld klikken om zo een willekeurige stripfoto te zien te krijgen. De app biedt trouwens geen verbinding met de Facebook pagina en is vooral bedoeld om even tussendoor te gebruiken.

De app Kakhiel is gratis beschikbaar voor de iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.