Labyrinth 2: Rollen door hindernissen en zelf levels maken.
Redactie

Gisteren was de eerste versie van Labyrinth gratis vanwege de 12 dagen cadeaus die deze maand lopen. Sinds ongeveer een maand is de opvolger van deze game waarin je een balletje door een raamwerk moet loodsen uit met de naam Labyrinth 2. Deze game is veel uitgebreider dan de eerste. Laserstralen, deuren, kanonnen en nog meer hindernissen vind je in deze game.

Net als in Labyrinth moet je een bal aan het einde van een parcours zien te krijgen. Onderweg word je gehinderd door vele opstakels. Door op gekleurde vlakken te gaan rollen gebeurt er iets in het speelveld. Met de accelerometer bestuur je de bal.

Ook is er een multiplayer optie. Via Wi-Fi of Bluetooth kun je tegen elkaar spelen. Diegene die het eerste zijn balletje in het gat heeft wint.

Levels maken

Levels kun je zelf downloaden. Er zijn meer dan 200 levels gemaakt door Labyrinth 2 spelers. Zelf kan je ook levels maken. Dat doe je door in het hoofdmenu bovenaan op ‘Create’ te drukken. Als je daarna de stappen volgt kan je op de computer levels maken die je live kan updaten met je iPhone. Als je een levelpack hebt met minstens 5 levels kan iedereen ze downloaden.

Labyrinth is voor €3,99 te downloaden in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.