Laat je iPhone denken dat je firmware 3.1.3 draait.

Redactie
10 maart 2010, 20:37
1 min leestijd
Laat je iPhone denken dat je firmware 3.1.3 draait.

In de eerste week van februari bracht Apple een update van het iPhone OS uit. iPhone OS 3.1.3 kan helaas nog steeds niet op alle devices gejailbreaked worden en daarom zijn er nog maar weinig mensen daadwerkelijk overgestapt op firmware 3.1.3. Af en toe komen we applicaties tegen die OS 3.1.3 vereisen. Ben je dus afhankelijk van je jailbreak en wil je hem graag behouden dan kan je deze spelletjes niet spelen. Door middel van een tweak van BigBoss kan dat nu wel.

De tweak is te downloaden uit Cydia en Rock met de naam: ‘Firmware 3.1.3’. Deze firmware laat je iPhone denken dat je 3.1.3 draait terwijl je nog steeds 3.1.2 draait. Door deze tweak kan je applicaties zoals Attic gebruiken zonder dat je daadwerkelijk update naar de vereiste firmware versie.

Als je een applicatie wilt gebruiken die deze nieuwe firmware nodig is dan kan je de applicatie downloaden in de iPhone App Store. Niet in de App Store op de computer want het synchroniseren werkt nog niet optimaal. Als je hem op de computer download dan zal iTunes aangeven dat het synchroniseren van de bewuste applicatie niet gelukt is.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's