L5 Remote maakt een universele afstandsbediening van je iPhone
Redactie

Men vond een afstandsbediening vroeger erg handig, maar sinds een huishouden gemiddeld 4 afstandsbedieningen heeft is het tegenwoordig een bron van ergernis. Om deze bron weg te halen kan je de L5 Remote voor de iPhone gebruiken. Deze applicatie maakt, in samenwerking met een hardware blokje, een universele afstandsbediening van de iPhone.

L5 Technology

De fabrikant van de L5 Remote, L5 Technology, heeft een mooi klein blokje gemaakt dat je onder je iPhone kan klikken. Dit blokje kan ir-stralen ontvangen en uitzenden. Als je de applicatie een knop wilt leren kan je de afstandsbediening op het blokje richten. Door een knop op je afstandsbediening in te drukken herkent de applicatie de frequentie.

Op dit moment is er nog niet veel bekend over de L5 Remote, maar men verwacht dat er spoedig meer informatie bekend gemaakt zal worden. Het bedrijf L5 Technology is namelijk aanwezig op een zeer groot evenement deze week (CES).

De verwachte verkoopprijs van het blokje en de applicatie is 50 dollar. Zodra er meer informatie bekend is zullen wij dit melden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.