Enkele kromme iPhone 5S-exemplaren opgedoken
Wouter Nijsen

Net als bij de iPhone 5 treedt bij sommige iPhone 5S-modellen het probleem op dat ze kromtrekken. De kromme iPhone 5S-modellen zijn wel zeldzaam.

Bij de iPhone 5 kwam het probleem al voor dat het toestel kromtrok vanaf de volumeknoppen. Het probleem kwam echter zo sporadisch voor dat er eigenlijk nooit echt veel aandacht voor is geweest. Het waren immers excessen en geen structurele productieproblemen.

kromme iphone 5sDe iPhone 5S blijkt echter dezelfde mysterieuze aandoening te vertonen, zoals op onderstaande foto is te zien. De foto is afkomstig van de Franse site Nowherelse, maar de problemen duiken ook op in enkele andere landen. Het gaat hierbij dus niet om een lichte buiging: de kromming is op zijn minst opvallend te noemen. De kromme iPhone 5S-exemplaren lijken verder wel te blijven werken.

Het is wel opvallend dat Apple een probleem met de materialen of het productieproces niet heeft opgelost sinds de iPhone 5-generatie, maar daarbij moet wel gezegd worden dat de iPhone 5S nu eenmaal veel van de zelfde materialen en designelementen gebruikt als zijn voorganger.

Heb jij al last van een kromme 5S in je broek, als je hem überhaupt al in huis hebt?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.