KPN verdubbelt databundels van mobiele abonnementen

Rutger Otto
2 mei 2017, 13:59
2 min leestijd
KPN verdubbelt databundels van mobiele abonnementen

Telefoonaanbieder KPN biedt vanaf 1 juni nieuwe abonnementen aan. Databundels van huidige klanten worden verdubbeld.

Kpn databundels verdubbeld

Het gaat om nieuwe Zorgeloos-abonnementen van KPN. Vanaf volgende maand worden ze door de provider aangeboden met een verdubbeling aan data voor ongeveer dezelfde prijzen die nu gehanteerd worden. De Zorgeloos-abonnementen met databundels van 1GB (Instap), 5GB (Standaard), 10GB (Premium) en 20GB (Premium Plus) gaan naar respectievelijk 2GB, 10GB, 25GB en 50GB. Allemaal is onbeperkt bellen en sms’en inbegrepen, wat bij de huidige abonnementen ook al het geval is.

Qua prijzen zijn er kleine verschillen voor Zorgeloos Instap en Zorgeloos Standaard. De prijs van Instap wordt maandelijks met een euro verhoogd, van 25 euro naar 26 euro. Voor Standaard betaal je straks niet 28 euro, maar 31 euro per maand.

kpn up groot

Ook voor bestaande klanten

Klanten die al een Zorgeloos-abonnement hebben, kunnen eveneens gebruikmaken van meer MB’s. Vanaf 1 juni krijgen zij zonder extra kosten een verdubbeling en in sommige gevallen dus zelfs iets meer. Ook is het voor die klanten vanaf volgende maand mogelijk om hun databundel in andere EU-landen te gebruiken, zonder dat ze daar extra roamingkosten voor hoeven te betalen. Overigens worden de roamingkosten op 15 juni voor iedereen binnen de EU afgeschaft.

Voor de mensen die thuis ook KPN hebben, zijn er nog meer voordelen. Via KPN Compleet krijgen klanten met een Zorgeloos-abonnement dan nog eens een extra dataverdubbeling. Dat kan dus flink oplopen als je meerdere producten bij KPN afsluit, waardoor het voor veel mensen in de buurt komt bij het T-Mobile Onbeperkt-bundel, waarmee je onbeperkt data krijgt voor 35 euro per maand.

Spotify niet meer inclusief

KPN laat het meeleveren van muziekdienst Spotify in zijn nieuwe Zorgeloos-bundels varen. Sluit je voor juni nog zo’n abonnement af, dan is Spotify Premium bij je maandbedrag inbegrepen. Mensen die nu al van een KPN-abonnement met Spotify gebruikmaken, kunnen dat gewoon blijven doen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: KPN
Categorie: Providers
Spotlight: KPN

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's