Winteractie: KPN iPhone abonnementen tijdelijk 10 euro goedkoper

Gijs Ettes
6 februari 2014, 19:32
2 min leestijd
Winteractie: KPN iPhone abonnementen tijdelijk 10 euro goedkoper

KPN heeft tijdelijk een leuke winteractie waarbij je iPhone abonnementen kunt afsluiten met 10 euro korting. Die korting geldt overigens voor de gehele looptijd.

Als je nu een KPN iPhone abonnement (Alles-in-1 Mobiel) krijg je 10 euro korting, de iPhone gratis, een flinke 4G-databundel en bovendien onbeperkt bellen en sms’en. Sluit je nu een verbintenis bij KPN af, dan kan je dat over een looptijd van 24 maanden dus behoorlijk wat geld besparen. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we hieronder de aanbiedingen van KPN op een rijtje gezet.

→ KPN iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

iPhone 4S (8GB) GRATIS met 2000MB en onbeperkt bellen/sms’en

iPhone 4S KPN iPhone abonnementDe iPhone 4S is het huidige instapmodel van Apple, maar nog steeds een snelle en fraai vormgegeven smartphone. Het toestel draait op de laatste versie van iOS 7 en kan overweg met de meeste apps. Het opslaggeheugen van 8GB is voor minder veeleisende gebruikers voldoende en de maandprijs van het abonnement is laag. (Bestel nu)

→ Lees meer over dit toestel in onze iPhone 4S review!

iPhone 5C (16GB) GRATIS met 2000MB en onbeperkt bellen/sms’en

iPhone 5C KPN iPhone abonnementDeze kleurrijke iPhone is het nieuwste model van Apple is stevig en snel. Het toestel heeft betere specificaties en een groter scherm dan de iPhone 4S. Ook is het opslaggeheugen verdubbeld. Je krijg het toestel gratis bij een tweejarig abonnement, maar de maandprijs is daarbij wel iets hoger. (Bestel nu)

→ Lees meer over dit toestel in onze iPhone 5C review!

iPhone 5S (16GB) voor €55 p/mnd met 2000MB en onbeperkt bellen/sms’en

iPhone 5S KPN iPhone abonnementDe iPhone 5S is het absolute topmodel van Apple en is voorzien van een fraai design, goede camera’s en een handige vingerafdrukscanner. Sluit je een tweejarig iPhone 5S abonnement af, dan geldt wel een eenmalige bijbetaling. Daarnaast is de maandprijs van deze supersnelle iPhone hoger dan die van de andere modellen. (Bestel nu)

→ Lees meer over dit toestel in onze iPhone 5S review!

Het laatste KPN nieuws

Categorieën: Aanbiedingen, Providers
Spotlight: KPN

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's