KPN gaat iPhone 4 verkopen via omweg
Redactie

KPN heeft bekend gemaakt dat het in Nederland de iPhone 4 via een alternatief kanaal gaat verkopen. Businesspartners van KPN kunnen de iPhone 4 bij Qyn bestellen, een onderneming waarin KPN een meerderheidsbelang heeft.

KPN levert iPhone 4 aan businesspartners via Qyn

De iPhone 4 zal niet rechtstreeks door KPN zelf geleverd worden. KPN heeft een omweg gevonden om de populaire iPhone alsnog te kunnen leveren aan haar (business) klanten.

Uit geruchten vernemen we dat KPN geen overeenstemming heeft kunnen vinden met Apple om de iPhone rechtstreeks te kunnen verkopen. Volgens insiders vraagt Apple aan KPN om tenminste 200.000 toestellen af te nemen en om een forse afdracht van de abonnementsgelden te doen. KPN zou zich hierin niet kunnen vinden (in tegenstelling tot T-Mobile die de rechten wel heeft verworven).

Business partners die iPhones van KPN willen afnemen, kunnen deze  bestellen bij Qyn, een bedrijf dat gespecialiseerd is in narrowcasting.  Voor Qyn is dit een nieuwe business, de onderneming handelt niet eerder in telefoons.

Particulieren kunnen niet rechtstreeks een iPhone bestellen bij Qyn (lees daarvoor dit nieuwsbericht van Qyn)

iPhone 3GS en iPhone 4

KPN gaat drie typen iPhones aanbieden: de iPhone 3GS met 8GB, iPhone 4 met 16GB en de iPhone 4 met 32GB. KPN laat weten dat de levertijd circa 5 werkdagen is. De prijzen van de iPhone bij KPN zijn op dit moment nog onbekend.

Een iPhone kopen met KPN abonnement?

De iPhone 3GS en iPhone 4 met KPN abonnement is al enige tijd te koop via Phoneshop.nl. Deze telecomwinkel biedt verschillende KPN abonnementen aan met een iPhone. Lees voor meer informatie de post: iPhone KPN.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.