KPN introduceert nieuwe mobiele abonnementen
Wouter Nijsen

KPN heeft zijn nieuwe mobiele abonnementen bekendgemaakt, waarbij het leasen van toestellen komt te vervallen. Als je daarnaast andere diensten van KPN afneemt, zoals tv, krijg je extra’s bij je abonnement.

Als meerdere leden van een gezin bijvoorbeeld een abonnement afnemen bij KPN, kunnen ze 10 euro per maand korting krijgen. Als je Alles-in-1 daarnaast afneemt, krijg je twee keer zoveel data, belminuten en sms’jes in je bundel. Bij het afnemen van tv krijgen klanten weer extra zenders. Hiermee hoopt KPN natuurlijk meer afnemers binnen te halen voor al zijn producten.

→ KPN iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Geen extra kosten voor te veel datagebruik

Klanten hoeven niet meer bij te betalen als ze over hun databundel heengaan. De downloadsnelheid wordt dan gewoon teruggeschroefd tot 64Kbps, wat natuurlijk erg weinig is. Alle abonnementen krijgen wel toegang tot het 4g-netwerk van KPN. Over sim-only-varianten is nog niets bekend. De nieuwe abonnementen gaan vanaf 1 juli in.

Drie typen abonnementen

Met de Basis-abonnementen krijgen klanten een goedkope smartphone. Bij Standaard gaat het om een midrange en bij Luxe krijg je uiteraard een high-end-toestel. De prijzen zijn hetzelfde voor abonnementen die worden afgesloten voor 1 of 2 jaar. Dit wijst er waarschijnlijk op dat de prijs voor een toestel bij een abonnement van 1 jaar ietwat hoger ligt.

Kijk voor meer informatie op de abonnementenpagina van KPN.

KPN

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.