KPN Interactieve TV Gids op je iPhone
Redactie

Interactieve TV van KPN is niets nieuws. Sinds september kun je bij KPN al genieten van interactieve TV op je laptop en je iPad. Vanaf vandaag is er een nieuwe applicatie beschikbaar die het mogelijk maakt om je TV Gids met integratie van Twitter en Facebook op je iPhone te krijgen.

KPN interactieve TV is Populair

De dienst is enorm populair. Sinds de lancering zijn er al 90.000 klanten die er gebruik van maken. Dit was voor KPN de reden om de ondersteuning voor apparaten uit te breiden. Voor je iPad zijn er enkele updates en mocht je een android tablet hebben, dan wordt deze ook ondersteund door KPN vanaf vandaag.

Laat zien wat je kijkt en neem  programma’s op.

Via de Facebook en Twitter integratie van KPN kun je delen welke programma’s je op dit moment kijkt. Ook beheer je opnames van de door jouw geselecteerde opnames op je iPhone. Je kunt deze dan later terug kijken op je laptop, ipad, android tablet of natuurlijk gewoon je TV.

[appimg 485029145]

Wat kost KPN interactieve TV?

KPN klanten die de interactieve TV thuis hebben hoeven niets extra’s te betalen voor deze uitbreiding op je iPhone. Mocht je nog geen klant zijn bij KPN, maar dit wel willen worden dan is een Alles-in-één Pakket van KPN (Internet, Interactieve TV & Bellen) verkrijgbaar vanaf 45 euro per maand. Met een extra “Opnemen Pakket” wordt het tevens mogelijk om opnames te plannen en beheren. Dit extra pakket kost 5 euro per maand.

[app 485029145]

 watch?v=-VvG1deJEyk

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.