Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

KPN deelt drie cadeau’s uit: gratis 5GB extra data, ebooks en films

22 november 2018, 11:03
2 min leestijd
KPN deelt drie cadeau’s uit: gratis 5GB extra data, ebooks en films

KPN deelt in december een aantal extra’s uit aan bestaande klanten. Wij laten zien hoe je als KPN-klant 5GB extra data krijgt en meerdere ebooks kunt verzilveren.

KPN cadeau december 2018: ebooks, films en data

Het einde van het jaar komt in zicht, en daarmee ook de feestdagen. KPN begint al vroeg en deelt de komende weken drie cadeautjes uit aan bestaande abonnees. Als je een KPN mobiel abonnement hebt, interactieve tv van KPN hebt of internet, Digitenne en/of Vast Bellen hebt, kun je de cadeau’s verzilveren.

Om onderstaande cadeau’s te verzilveren ontvang je een sms of mail waarin je jouw gegevens kunt invullen. We nemen hieronder alle drie de extra’s door, en leggen uit wie er recht op heeft.

kpn

1. Drie ebooks van bol.com

KPN slaat de handen ineen met Bol.com en geeft drie gratis ebooks weg, uit een lijst met voorgeselecteerde titels. Deze digitale boeken kun je lezen op een e-reader, maar ook op je iPhone en iPad met de Kobo-app. Op de actiepagina van Bol.com kun je de boeken uitkiezen met een unieke code die je via de mail of een brief ontvangen hebt. Daarna ontvang je ze voor 1 december. Deze actie is geldig tot 31 december 2018.

bol.com Kobo

bol.com

Gratis via App Store

Je krijgt drie gratis ebooks met onderstaande KPN-producten:

  • Internet, Digitenne en/of Vast Bellen;
  • Interactieve TV van KPN;
  • Een mobiel abonnement van KPN.

2. 5GB gratis extra mobiele data

Heb je een mobiel abonnement van KPN, dan kun je in december naar hartelust video’s streamen en downloaden zonder wifi. De provider voegt namelijk gratis 5GB toe aan je mobiele databundel. Hier hoef je niks voor te doen. Iedere klant krijgt in december een sms waarna de vijf gigabyte aan je huidige internetbundel wordt toegevoegd.

Je krijgt 5GB gratis met het volgende KPN product:

  • Een mobiel abonnement van KPN

3. Een gratis on demand-film

Heb je Interactieve TV van KPN, dan kun je volgende maand helemaal gratis een film kijken. KPN geeft je een vouchercode die je kunt verzilveren om een film uit te kiezen uit het On Demand-aanbod van KPN. Deze wissel je op je tv in via de On Demand-app. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Jurassic World, Deadpool 2, A Quiet Place of Only The Brave.

Je krijgt een gratis On Demand-film van KPN bij het volgende product:

  • Interactieve TV van KPN

Op de website van KPN staan de volledige voorwaarden en meer informatie. Ben je op zoek naar een nieuw KPN-abonnement met een nieuwe iPhone? Check dan onze prijsvergelijker, of ga naar onze vergelijker voor de sim only kpn aanbiedingen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu