KPN komt met forse internetbundels voor dataverslinders

Rutger Otto
21 januari 2015, 12:07
1 min leestijd
KPN komt met forse internetbundels voor dataverslinders

Nieuwe en bestaande klanten van KPN kunnen vanaf 2 februari bij de provider terecht voor abonnementen met meer data, tot maximaal 10GB. Dat maakt KPN bekend.

Nieuwe KPN bundels

“We zetten de logische stap van megabytes naar gigabytes”, zegt Jaap Postma, directeur Consumentenmarkt van KPN. “Consumenten kijken vaker online video en streamen meer muziek.” Daarom introduceert de provider volgende maand een nieuw abonnement dat ‘Vooral Internet’ heet. Voor mensen die veel data gebruiken maar niet veel bellen of sms’en. Dat komt goed uit als je een iPhone 6 wil kopen, want dat toestel is met het grote scherm heel geschikt voor het streamen van video.

Grotere bundels zijn logisch nu mensen meer streamen

Vooral Internet is beschikbaar in de vormen Instap (met 1GB data en 150 minuten bellen) en Standaard (met 5GB data en 200 minuten bellen). In sim only-variant kost dat 25 of 30 euro afhankelijk van welke bundel je neemt voor 12 maanden. Voor twee jaar liggen de kosten op 20 of 25 euro. De Vooral Internet-bundel is ook beschikbaar in combinatie met een toestel.

Grote databundel

Voor mensen die wel veel willen bellen én een grote databundel willen, is er de Zorgeloos-bundel. Deze is er in drie varianten. De Instap-versie biedt 1GB data en onbeperkt bellen en sms’en, de Standaard-versie biedt 5GB en onbeperkt bellen/sms’en en Premium is goed voor 10GB en onbeperkt bellen/sms’en. Klanten die voor de laatstgenoemde kiezen krijgen daar Spotify Premium bij.

Voor het goedkoopste abonnement, de Basis-bundel, krijgen klanten vanaf volgende maand 500MB data per maand en 150 belminuten en sms’jes. Dit kost dan vanaf 17,50 euro voor een sim only-abonnement van 24 maanden. Check vooral onderstaand schema voor de nieuwe prijzen en varianten.

Bekijk het huidige aanbod smartphones en abonnementen van KPN

kpn bundel

Lees meer over KPN

Bron: KPN
Categorie: Providers
Spotlight: KPN

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's