Ook 4G in het buitenland voor KPN- en Hi-klanten

Gijs Ettes
17 februari 2014, 12:53
1 min leestijd
Ook 4G in het buitenland voor KPN- en Hi-klanten

KPN– en Hi-klanten kunnen vanaf vandaag ook in het buitenland snel internetten via 4G, zo heeft KPN bekendgemaakt. 4G in het buitenland is op dit moment mogelijk in Frankrijk en Noorwegen, maar KPN is voornemens om op korte termijn ook andere landen aan het lijstje toe te voegen. Het doel is om op zoveel mogelijk plekken ter wereld 4G aan bieden.

Hiervoor sluit KPN per land een overeenkomst met lokale providers voor toegang tot het 4G-netwerk. Op de officiële website van de provider is een overzicht te vinden met hoe de uitrol van 4G in het buitenland is gepland. De precieze dekking in een bepaald land is te vinden op de website van de providers van het betreffende land.

→ iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Voor 4G in het buitenland biedt KPN de volgende tarieven, die uiteraard ook gelden voor dochter Hi. Met onderstaande bundels kunnen klanten gebruikmaken van internet via 3G of 4G.

4G in het buitenland

Sinds de iPhone 5 bieden ook Apple-toestellen ondersteuning voor 4G. Met de iPhone 5S en iPhone 5C kun je bijvoorbeeld al in de Randstad, Lelystad en Almere supersnel mobiel internetten. De verwachting is dat 4G eind 2015 landelijk beschikbaar is en dus ook in bijvoorbeeld Friesland, Groningen en Limburg.

→ Lees meer over internet in het buitenland en waar je rekening mee moet houden!

De beste KPN iPhone-abonnementen

Wil je een iPhone bij KPN kopen, maar weet je niet waar je het goedkoopste uit bent? Check de actuele iPhone aanbiedingen hieronder!
[ad-block id=8 style=narrow]

Lees het laatste KPN nieuws

Categorie: Providers
Spotlights: 4G, Hi, KPN

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's