3G-snelheid van KPN-netwerk flink verhoogd

Roel van Hout
2 januari 2014, 16:04
1 min leestijd
3G-snelheid van KPN-netwerk flink verhoogd

Niet alleen met 4G ga je sneller internetten: de KPN 3G snelheid wordt deze maand ook flink verhoogd. Klanten van KPN, Hi en Telfort gaan daarvan profiteren.

Lees verder na de advertentie.

KPN maakt op de eigen website melding van de snelheidsverhoging. Volgens KPN gaat dit grote voordelen opleveren bij het streamen van video’s, plaatsen van foto’s en laden van webpagina’s.

→ KPN iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Wat moet je daarvoor doen? Helemaal niks: KPN voert de snelheid zelf gefaseerd op en laat uiterlijk 23 januari per sms weten wanneer dit gebeurd is. De maximumsnelheid komt volgens KPN straks neer op 8 Mbit per seconde, wat betekent dat klanten van KPN, Hi en Telfort straks met 1 MB per seconde kunnen downloaden.

Hogere KPN 3G snelheid: denk aan je datalimiet

Het is een welkome snelheidsverhoging, al doe je er natuurlijk wel goed aan om aan je datalimiet te blijven denken. Immers, als op je iPhone surfen sneller gaat, is de kans ook groter dat je het meer gaat doen.

Heb je nog geen behoefte aan 4G, maar ben je wel geïnteresseerd geraakt in een iPhone bij KPN, Hi of Telfort dankzij de snellere 3G-verbindingen? Bekijk dan zeker eens de volgende pagina’s:

Categorie: Providers
Spotlights: Hi, KPN

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's