Korting op iPhone apps en Apple artikelen tijdens Black Friday
Redactie

Aanstaande vrijdag is het Black Friday in de Verenigde Staten. Dat betekent dat er in de Apple Store allerlei iPhone apps en Apple artikelen met een grote korting worden aangeboden. Het geven van korting is namelijk de traditie op Black Friday in vele Amerikaanse winkels.

Korting in Apple Store Amsterdam

De Apple Store in Amsterdam blijft natuurlijk niet achter en zal ook met aantrekkelijke aanbiedingen komen. Komende vrijdag op 23 november kun je profiteren van hoge kortingen op allerlei Apple producten, variërend van iMacs tot Macbooks en andere iOS apparaten. De Apple Store maakt op een enigszins verhullende wijze reclame voor komende vrijdag met de tekst ‘Aanstaande vrijdag vind je voor iedereen iets leuks´. Ook voor jezelf. Naast de kortingen op allerlei artikelen van Apple kun je natuurlijk ook iPhone apps met een leuke korting aanschaffen.

Online Apple Store

Als je niet van plan bent om Apple artikelen in de Apple Store in Amsterdam aan te schaffen, dan kun je altijd nog kijken wat er online wordt aangeboden. Je kunt nu alvast een lijstje maken met bijvoorbeeld populaire iPhone apps, die je normaal niet koopt vanwege de prijs, maar die je wel in de aanbieding wilt aanschaffen. Op vrijdag hoef je dan alleen je lijst maar bij langs te lopen om te zien of er inderdaad een korting op wordt gegeven. Het vorig jaar werden er in elk geval enorm veel apps en games voor niets of met een hoge korting aangeboden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.