Kortere levertijd iPhone 3GS T-Mobile
Redactie

T-Mobile heeft meer informatie gegeven over de uitlevering van de iPhone 3GS. Gezien de grote vraag naar de iPhone 3GS verwacht T-Mobile dat er bij de lancering vrijdag aanstaande niet genoeg toestellen zullen zijn.

Goed nieuws: Voor bestellingen die T-Mobile niet direct kan uitleveren is de wachttijd verlaagd van 6 naar 2 tot 4 weken.

Beschikbaarheid van iPhone 3GS toestellen: uitlevering op volgorde van bestelling

Alle iPhone 3GS toestellen worden bij T-Mobile verdeelt over de distributie kanalen, dit betreffen onder meer T-Mobile shops, de T-Mobile online shop, het telesales kanaal en de overige verkooppunten.

Door de grote vraag naar de iPhone 3GS verwacht T-Mobile dat er vanaf de start verkoop (vrijdag 26 juni aanstaande) niet genoeg toestellen beschikbaar zijn voor iedereen.

De uitlevering van iPhone 3GS toestellen zal van de 26ste geschieden in volgorde van bestelling bij het betreffende verkooppunt. Door tijdig een iPhone 3GS te bestellen voorkom je mogelijk levertijden.

T-Mobile schat de levertijden op 2 tot 4 weken voor bestellingen waarbij de iPhone 3GS niet meer op voorraad is (dat was eerder 6 weken).

Uitlevering is afhankelijk van hoe je de nieuwe iPhone hebt besteld:

Besteld via de online shop van T-Mobile of telefonisch:

Bestellingen via onze online shop zullen op volgorde van binnengekomen bestelling worden uitgeleverd. Het kan zijn dat het aantal bestellingen groter is dan het aantal beschikbare iPhones.

 • Bestaande T-Mobile klanten krijgen de nieuwe iPhone direct opgestuurd zodra deze beschikbaar is.
 • Nieuwe klanten worden gebeld voor het maken van een afspraak voor bezorging.
 • Een bestelling via de Online shop van T-Mobile of via de telefoon kan niet worden opgehaald bij een ander verkooppunt.

Besteld via voorinschrijving in de T-Mobile shop:

 • Bestellingen via onze T-Mobile shops zullen op volgorde van binnengekomen bestelling in de betreffende shop worden uitgeleverd.
 • Zodra de iPhones kunnen worden uitgeleverd zal de betreffende T-Mobile shop contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het ophalen van je nieuwe iPhone

Besteld via een Telecom dealer

 • T-Mobile levert iPhones aan de verschillende verkooppunten. Hoe deze verkooppunten hun iPhones aan de klanten uitleveren is de verantwoordelijkheid van het betreffende verkooppunt.

Bron: Nieuwsbericht T-Mobile iPhone site

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • robert

  mooi zo, online bestellen heeft dit jaar dus wel zijn voordelen! maar goed ook, want ik ken aardig wat mensen die hem hebben besteld 🙂 😀

 • Okkie

  Prachtig hoe er wederom zo’n viral aan het ontstaan is rondom de nieuwe iPhone… het heeft toch wel echt iets magisch he?

 • Deventerror

  Dus als ik dit meot geloven, dan kan je beter online bestellen, hebben ze dan toch geleerd van vorig jaar, applaus hoor!

 • Ik heb er zojuist één besteld via de online shop van T-mobile. LEvertijd staat op maximaal 6 weken. Weet iemand hier wat dat in de praktijk betekend? Misschien al in 2 weken? Of maken ze die 6 weken helemaal vol, of gaan ze er vaak zelfs overheen…??

 • Scan

  Nick, ik heb er 1 besteld bij 2 call vandaag. Daar staat levertijd op ca. 3 weken. Ik ben benieuwd. Heb weleens gelezen dat mensen em wel eerder hebben binne gekregen dan 8 weken soms in 2 weken. Deze mensen hadden em online besteld op de t-mobile shop.

 • Kevin

  Momenteel 4 weken in de wacht, gaat AMP maar eens bellen misschien dat het dan wat sneller gaat dan wachten zonder klagen 🙂

 • elmo

  ik heb de iphone 3GS 16G black vandaag besteld 26-08-09 ik ben benieuwd wanner ik em in huis heb als ik hem heb zal ik de datum posten wanner ik de iphone binnen heb gekregen
  GR elmo

 • elmo

  op 26-08-09 heb ik me iphone 3G S 16G besteld vanvaad 27-08-09 ben ik gebeld maandag de 31e word de iphone geleverd GR elmo

 • Didi

  Hi Elmo, waar heb je je Iphone besteld?

 • ezz

  K heb de iphone 3Gs 16 G white 18 aug besteld en heb ‘m nog steeds niet. Bellen naar de winkel kan niet, word nu toch wel een beetje ongeduldig. gr

 • Anneke

  IK heb de iPhone 3Gs 16 G white half september besteld. Maandag 11 januari is mijn abonnement ingegaan maar nog steeds geen iPhone ontvangen. Wordt hier niet echt vrolijk van.

 • Hendrik

  Heb laatst ook een iPhone besteld, ben er echt super blij mee! Kan iedereen aanraden om ook een iPhone te bestellen 😀

 • Geert

  Wat een verschrikkelijk apparaat is die iphone, ik raad het iedereen AF. Koop hem NIET!!! Alles wat je gewend bent om te kunnen met normale mobieltjes kan bij de iphone of niet of je moet er een app voor kopen. Pure oplichterij!!!!! Fotos en ringtones versturen naar anderen die geen iphone hebben? jammer dan. sms tones veranmderen? jammer dan. Zucht. Gelukkig nog maar 23 maanden abo…..

 • Paz

  @Geert.
  De iPhone is er toch al een tijdje? Als zoiets duurs koopt dan doe je toch een beetje research en er is al een heleboel bekend sinds de introductie in 2007. Ik ben benieuwd hoe je normaal je dure aankopen doet, ook blind? Er zijn vast genoeg mensen in de buurt geweest om het eens uit te proberen en inde winkel kon je vast ook wel eens wat proberen en ook de nodige info krijgen. Trouwens, voor info heb je dit soort sites, die heb je iig al gevonden. Enige Mea Culpa is misschien wel op zijn plaats.

 • Geert

  Welke dure aankoop? De iphone was evenduur in aanschaf als pak em beet een Nokia N97, dus dat is het niet. Ik vind wel dat men op een smartphone met deze potentie zulke standaard functies ook als standaard functies dient aan te bieden, en niet als extra optionele app waarvoor betaald dient te worden. Ik heb hem al een tijdje en de iphone verliest het op ALLE fronten van Nokia en anderen. Vandaar mijn welgemeende advies.