Kortere levertijd iPhone 3GS T-Mobile
Redactie

T-Mobile heeft meer informatie gegeven over de uitlevering van de iPhone 3GS. Gezien de grote vraag naar de iPhone 3GS verwacht T-Mobile dat er bij de lancering vrijdag aanstaande niet genoeg toestellen zullen zijn.

Goed nieuws: Voor bestellingen die T-Mobile niet direct kan uitleveren is de wachttijd verlaagd van 6 naar 2 tot 4 weken.

Beschikbaarheid van iPhone 3GS toestellen: uitlevering op volgorde van bestelling

Alle iPhone 3GS toestellen worden bij T-Mobile verdeelt over de distributie kanalen, dit betreffen onder meer T-Mobile shops, de T-Mobile online shop, het telesales kanaal en de overige verkooppunten.

Door de grote vraag naar de iPhone 3GS verwacht T-Mobile dat er vanaf de start verkoop (vrijdag 26 juni aanstaande) niet genoeg toestellen beschikbaar zijn voor iedereen.

De uitlevering van iPhone 3GS toestellen zal van de 26ste geschieden in volgorde van bestelling bij het betreffende verkooppunt. Door tijdig een iPhone 3GS te bestellen voorkom je mogelijk levertijden.

T-Mobile schat de levertijden op 2 tot 4 weken voor bestellingen waarbij de iPhone 3GS niet meer op voorraad is (dat was eerder 6 weken).

Uitlevering is afhankelijk van hoe je de nieuwe iPhone hebt besteld:

Besteld via de online shop van T-Mobile of telefonisch:

Bestellingen via onze online shop zullen op volgorde van binnengekomen bestelling worden uitgeleverd. Het kan zijn dat het aantal bestellingen groter is dan het aantal beschikbare iPhones.

  • Bestaande T-Mobile klanten krijgen de nieuwe iPhone direct opgestuurd zodra deze beschikbaar is.
  • Nieuwe klanten worden gebeld voor het maken van een afspraak voor bezorging.
  • Een bestelling via de Online shop van T-Mobile of via de telefoon kan niet worden opgehaald bij een ander verkooppunt.

Besteld via voorinschrijving in de T-Mobile shop:

  • Bestellingen via onze T-Mobile shops zullen op volgorde van binnengekomen bestelling in de betreffende shop worden uitgeleverd.
  • Zodra de iPhones kunnen worden uitgeleverd zal de betreffende T-Mobile shop contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het ophalen van je nieuwe iPhone

Besteld via een Telecom dealer

  • T-Mobile levert iPhones aan de verschillende verkooppunten. Hoe deze verkooppunten hun iPhones aan de klanten uitleveren is de verantwoordelijkheid van het betreffende verkooppunt.

Bron: Nieuwsbericht T-Mobile iPhone site

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.