Kort: Patent, webbrowsers en HSUPA

Redactie
14 januari 2009, 22:30
2 min leestijd
Kort: Patent, webbrowsers en HSUPA

Vandaag zijn er drie korte Apple nieuwtjes verschenen over een nieuw patent, nieuwe webbrowsers en HSUPA. Ze zijn te kort voor een uitgebreid bericht, dus hebben we ze samengevat in dit bericht.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw patent

<br />

Bijna wekelijks dient Apple een nieuw patent in, zo ook deze week. Het gaat over een koppeling tussen de afspraken uit de agenda en google maps. Op deze manier kan je vanuit je agenda naar google maps, en andersom. Ook kan je via GPS een alarm krijgen als je te laat dreigt te komen. Zo zou je via één knop kunnen laten weten dat je iets later komt, met in dat bericht zelfs de exacte tijd waarop je zal aankomen volgens google maps. Het ziet er erg handig uit, maar tot nu toe is het nogal simpel uitgevoerd.

Browsers op de iPhone

</p>” width=”160″ height=”175″></a></dt>
</div>


<p>Sinds gisteren laat Apple browsers van derden toe. Tot gisteren was een andere browser dan safari op de iPhone nog taboe. Waarom Apple deze stap heeft genomen is nog niet duidelijk.</p><p>In de korte tijd dat de browsers toegestaan zijn, zijn er al ruim 5 browsers verschenen. Als je eens wilt proberen hoe het is om te browsen op een alternatieve browser, kan je dit proberen met de <a href=Edge browser . Deze is gratis te downloaden. Het leuke aan deze browser is dat je meer informatie op het scherm kwijt kan omdat er minder werkbalken zijn. Nu nog maar afwachten of Opera en Firefox nog langs komen.

HSUPA

Apple heeft nieuwe vacatures geplaatst waarin ze vragen naar nieuw personeel die kennis hebben van de HSUPA verbindingen. Deze techniek werk sneller dan de HSDPA of 3G verbinding. De maximale snelheid van deze verbinding is 5,76 megabit per seconde.

Is dit de verbinding voor een nieuwe iPhone, of heeft Apple deze mensen alleen maar nodig om voorbereid te zijn op de toekomst?

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen