Koop de iPhone-applicaties van JBMJBM
Redactie

Het bedrijf JBMJBM heeft zichzelf ter veiling aangeboden op eBay. Als je het bedrijf koopt, krijg je alle broncodes van de 87 applicaties die ze in de App Store hebben staan. Hiermee kan je dus een mooie start maken als applicatie-ontwikkelingsbedrijf. Het bedrijf is te koop voor 100.000 dollar.

iPhone applicaties aangeboden door JBMJBM

Het nadeel van veel applicaties die door dit bedrijf zijn ontwikkeld, is dat ze een zeer klein publiek trekken. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld ongeveer 15 applicaties waarmee je de sportuitslagen van scholen kan bekijken. Deze applicaties zijn dus helemaal niet interessant voor mensen die in andere plaatsen wonen dan waar de school staat. De meeste applicaties zullen je dus niet veel geld gaan opleveren.

Bekijk een overzicht van de applicaties van JBMJBM en ook de twitterfeed van JBMJBM voor meer informatie.

Meebieden vanaf $100.000,-

Je kan op eBay bieden op het bedrijf vanaf 100.000 dollar. Willen jullie ons een e-mail sturen als jullie van plan zijn om het bedrijf te kopen? We vinden het erg leuk om de ontwikkelingen van dit bedrijf te volgen als het in Nederlandse handen terecht komt. Helaas lijkt het erop dat niemand dit bedrijf zal gaan kopen voor dit bedrag.

Bron: eBay

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.